Vroegboekkorting 2015
Zoek en Boek

Oostappen Groep

Oostappen Groep Vakantieparken is één van de grootste particuliere recreatiebedrijven in de Benelux. De filosofie van Oostappen Groep Vakantieparken is dat voor iedereen een topvakantie toegankelijk moet zijn. De organisatie staat bekend in de branche als een eigentijds en trendsettend recreatiebedrijf, een bedrijf met visie.
 
Peter Gillis, enig eigenaar en oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken, heeft met zijn kordate handelen gezorgd voor een snelle groei van zijn concern. Inmiddels beschikt het concern met Vakanteparken Marina Beach, Rivièra Beach, Zilverstrand, Parelstrand, Arnhem, De Berckt, Hengelhoef, Elfenmeer, Brugse Heide, Droomgaard, Blauwe Meer en Prinsenmeer over twaalf zeer goed bezochte vakantieparken. Samen goed voor circa 15.000 plaatsen. (765 hectare), 30.000 bedden en een bezettingscapaciteit van 60.000 personen per dag tijdens hoogseizoen periodes. De parken staan bekend om het uitgebreide entertainment en vermaak. Gasten komen met name uit Nederland, België en Duitsland.
 
Deze site geeft u een goed beeld van de Oostappen Groep Vakantieparken; een organisatie waar recreatie 'a way of life' is en waar we geloven in de formule ‘Vakantie voor Iedereen’!. Klik hier voor de zakelijke website.


Facebook
Twitter
Nieuw

Nieuw seizoen; Droom van een Tweede Huis!

Vanaf zaterdag 30 augustus is er weer een nieuw seizoen Droom van een Tweede Huis 10 weken lang te zien bij RTL 4! Tezamen met de uitzendingen houdt DroomParken Open Dagen op de parken. Klik op de button meer informatie. Mis het niet!

Bekijk open dagen
App
Oostappen