Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Vakantiepark in Gelderland voor jong en oud

Vakantiepark Arnhem ligt in het bekende natuurpark de Veluwe. Geniet van deze prachtige bosrijke regio in Gelderland terwijl je bent omringd door vele gratis faciliteiten. 

"Heerlijke kampeerplek op veld A. Wat was er een heerlijke rust, veel speelplekken voor de kinderen en vriendelijk personeel. Schoon sanitair en leuk animatieteam. Geen last van de snelweg gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!" - Fam. Berger

Ontdek Vakantiepark Arnhem - Boek met korting

Vakantiepark in Gelderland 

Op het vakantiepark in Gelderland heb je een brede keuze uit comfortabele vakantiehuisjes. Deze zijn altijd voorzien van een ruim buitenterras en beschikken over de nodige voorzieningen.

Kamperen in Gelderland

Kamperen in de Gelderse natuur

Vakantiepark Arnhem ligt tegenover de ingang van Nationaal Park De Hoge Veluwe. Je kampeert midden in de Gelderse natuur. Het heerlijke kampeergevoel, wat staat voor het hebben van veel rust en genoeg ruimte, zal je zeker ervaren tijdens je vakantie in Gelderland.

Kampeerplaatsen op het vakantiepark in Gelderland:

  • 8 personen
  • Elektra 10 amp.
  • Watertappunt en rioolaansluiting

Meer over kamperen in Gelderland

Behoud het kampeergevoel

Verblijf je wel graag in een knusse en comfortabele bungalow, maar behoud je tijdens je vakantie nog wel graag het echte kampeergevoel? Dan is een van de kampeerbungalows helemaal iets voor jou! In deze houten bungalow word je één met de natuur en de omgeving, maar geniet je wel van fijne voorzieningen. Bekijk hier onze kampeerbungalows.

Zwemmen in de open natuur

Oostappen Vakantiepark Arnhem in Gelderland is gelegen aan de rand van een schitterend natuurgebied. Je kunt hier zwemmen in een mooi buitenzwembad dat bij slecht weer afgeschermd kan worden door een glazen overkapping. Het voordeel hiervan is dat je door de flexibele overkapping altijd kunt genieten van veel zwemplezier midden in de natuur! Een ultieme vorm van ontspanning met al het groen om je heen. Heerlijk om een lekker verkoelende duik te nemen. Vakantiepark Arnhem is voor jong en oud het leukste vakantiepark van Gelderland!

Gratis midgetgolfen op ons vakantiepark in Gelderland

Kinderen vermaken zich prima op Vakantiepark Arnhem. Ze leven helemaal op in de natuur! Daarnaast staat er in de schoolvakanties een enthousiast animatieteam voor ze klaar. Er worden dan superleuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van een groot schuimfestijn tot een spannend piratenavontuur! Ook populair is de grote airtrampoline. Een van dé hotspots van de kinderen!

Tevens kun je op ons vakantiepark in Gelderland gratis een gezellig potje midgetgolfen met het hele gezin. Wie kan het beste het balletje raken ... of heeft het meeste geluk?

Vakantiepark in Gelderland

"De directe omgeving van Vakantiepark Arnhem is fantastisch. Je stapt zo de Veluwse bossen in." - Piet

Wie spot de als eerste een hertje?

Op de mooie Veluwe raak je niet snel uitgekeken. Maak met z'n allen een wandeling door de wisselende landschappen. Gemengde bossen, uitgestrekte heidevelden, grasvlakten en prachtige stuifzandlandschappen waar je heerlijk met je blote voeten doorheen kunt rennen. Tevens bevindt Vakantiepark Arnhem zich vlakbij Burgers' Zoo. Betreed hier het kleurrijke tropische regenwoud, struin door de woestijn of waan je in een prachtige onderwaterwereld. 

Activiteiten in Gelderland

Boek jouw vakantie in Gelderland

Gezellig met het hele gezin eropuit en genieten van een ontspannen vakantie in Gelderland? Ontdek welk verblijstype het beste bij jou past en boek direct online. 

Profiteer van hoge kortingen

Vakantiepark Arnhem biedt jou altijd een voordelige vakantie in Gelderland. Boek snel en eenvoudig jouw vakantie (met korting!) hieronder. 

Boek jouw vakantie

Op welke vakantiepark in Gelderland zijn honden toegestaan?

Op Vakantiepark Arnhem. Dit park is perfect voor honden; het ligt namelijk tegenover Nationaal Park De Hoge Veluwe. Vanaf het park kan je de mooiste wandelingen met de hond maken.

Welke activiteiten in Gelderland zijn leuk om te doen als je kinderen hebt?

Met de kinderen op vakantie in Gelderland? Burgers Zoo, het Kröller-Müller Museum en het Nederlands Openluchtmuseum zijn zeker de moeite waard om te bezoeken.