Vakantiepark Gelderland

Vakantiepark Arnhem ligt in het bekende natuurpark de Veluwe. Geniet van deze prachtige bosrijke regio in Gelderland terwijl je bent omringd door vele gratis faciliteiten. 

"Heerlijke kampeerplek op veld A. Wat was er een heerlijke rust, veel speelplekken voor de kinderen en vriendelijk personeel. Schoon sanitair en leuk animatieteam. Geen last van de snelweg gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!" - Fam. Berger

Ontdek Vakantiepark Arnhem - Boek met korting

Vakantiepark in Gelderland 

Op Vakantiepark Arnhem heb je een brede keuze uit allerhande comfortabele vakantiehuisjes. Deze zijn altijd voorzien van een ruim buitenterras en beschikken over alle voorzieningen die je thuis ook gewend bent. Aan de accommodaties zal het dus zeker niet liggen! 

Behoud het kampeergevoel

Verblijf je wel graag in een knusse en comfortabele bungalow, maar behoud je tijdens je vakantie nog wel graag het echte kampeergevoel? Dan is een van de kampeerbungalows helemaal iets voor jou! In deze houten bungalow word je één met de natuur en de omgeving, maar geniet je wel van fijne voorzieningen. Bekijk hier onze kampeerbungalows.

Zwemmen in de open natuur

Oostappen Vakantiepark Arnhem in Gelderland is gelegen aan de rand van een schitterend natuurgebied. Je kunt hier zwemmen in een mooi buitenzwembad dat bij slecht weer afgeschermd kan worden door een glazen overkapping. Het voordeel hiervan is dat je door de flexibele overkapping altijd kunt genieten van veel zwemplezier midden in de natuur! Een ultieme vorm van ontspanning met al het groen om je heen. Heerlijk om een lekker verkoelende duik te nemen.

Gratis midgetgolfen op ons vakantiepark in Gelderland

Kinderen vermaken zich prima op Vakantiepark Arnhem. Ze leven helemaal op in de natuur! Daarnaast staat er in de schoolvakanties een enthousiast animatieteam voor ze klaar. Er worden dan superleuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Van een groot schuimfestijn tot een spannend piratenavontuur! Ook populair is de grote airtrampoline. Een van dé hotspots van de kinderen!

Tevens kun je op ons vakantiepark in Gelderland gratis een gezellig potje midgetgolfen met het hele gezin. Wie kan het beste het balletje raken ... of heeft het meeste geluk?

Vakantiepark in Gelderland

"De directe omgeving van Vakantiepark Arnhem is fantastisch. Je stapt zo de Veluwse bossen in." - Piet

Wie spot de als eerste een hertje?

Op de mooie Veluwe raak je niet snel uitgekeken. Maak met z'n allen een wandeling door de wisselende landschappen. Gemengde bossen, uitgestrekte heidevelden, grasvlakten en prachtige stuifzandlandschappen waar je heerlijk met je blote voeten doorheen kunt rennen. Tevens bevindt Vakantiepark Arnhem zich vlakbij Burgers' Zoo. Betreed hier het kleurrijke tropische regenwoud, struin door de woestijn of waan je in een prachtige onderwaterwereld. 

Boek jouw vakantie in Gelderland

Gezellig met het hele gezin eropuit en genieten van een ontspannen vakantie in Gelderland? Boek snel en eenvoudig jouw vakantie (met korting!) hieronder. 

Boek jouw vakantie