Bijna alles inbegrepen!

Het beleven van avonturen mag in de ogen van Oostappen Groep Vakantieparken niet beperkt worden door geld. Dit betekent dat nagenoeg alle voorzieningen op het park gratis toegankelijk zijn. 

Iedereen kan daardoor zorgeloos en vrij bewegen en beleven. Of het nu om het gebruik van de trampolines, midgetgolfbanen, tennisbanen, recreatietreintje, waterfietsen, kinderanimatie of de spectaculaire live shows gaat: wees welkom, kom gewoon binnen en geniet!Zo wordt iedere dag een feest. ’s Ochtends gratis naar het animatieteam, samen met je vriendjes en vriendinnetjes allemaal leuke dingen doen:knutselen, schminken, spelen. ’s Middags zwemmen in het zwembad of natuurmeer, gratis van de grote superglijbaan af! En als klap op de vuurpijl: ’s avonds naar de gratis musicalshow in de feestzaal. Voel je bevrijd, volg je gevoel en maak je verblijf tot een onvergetelijke vakantie!

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!