Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Vakantiepark Lommel

Lommel is een gezellige plaats net over de Limburgse grens in België waar je kunt genieten van het onbezorgde bourgondische leven.

Gezellig bruisend vakantiepark in Lommel

Zodra je het park betreedt proef je direct de Vlaamse gezelligheid. Geniet van de natuur om je heen en neem een frisse duik in het mooie meer op ons vakantiepark in Lommel. Je kunt hier in de zomer heerlijk op ronddobberen terwijl je geniet van het warme zonnetje. Er is ook een zandstrand rondom het meer waarop je lekker een bruin kleurtje kunt krijgen. Voor een ultiem vakantiegevoel hoef je helemaal niet ver te reizen!

"Park Blauwe Meer is een geweldig park! Je hebt zoveel vrijheid en iedereen is gezellig." - Nina

Veel zwemplezier

Naast heel veel buitenpret kun je op Park Blauwe Meer ook helemaal uitleven in de grote overdekte centrumvoorziening met overdekt strandbad en zwembad!

Ga op ontdekkingstocht!

Er staat op ons vakantiepark in Lommel, gedurende de landelijke schoolvakanties, altijd een professioneel animatieteam klaar om iedereen te vermaken! Struin over de brasserie, ga op vossenjacht, laat je mooi schminken tijdens het grote schminkfestijn of geniet van de leuke shows. Creativiteit staat bij ons voorop! 

Leuke tips in de omgeving

Benieuwd naar meer informatie over ons mooie park in België? Bekijk dan snel alle faciliteiten op het park!

Boek ons vakantiepark in Lommel