5 voordelen van glamping

Kamperen met luxe is de laatste jaren steeds populairder geworden. Waarschijnlijk ben je de term 'glamping' al vaker tegengekomen. Dit is een combinatie is tussen de woorden 'glamorous' en 'camping'. Glamping staat voor kamperen met luxe en in een unieke sfeer, gecreëerd door een aparte accommodatie zoals een luxe safaritent. Ook bij een aantal Vakantieparken van Oostappen kan je dit ervaren in een van de luxe Safaritenten, Kampeerbungalows of Country Camp Lodges. Ontdek nu de 5 voordelen van kamperen in een luxe Safaritent voor het optimale vakantiegevoel.

Luxe van thuis

Zodra je de Safaritent binnenstapt, merk je meteen hoe luxueus en rustgevend deze is. De tent is ruim en is voorzien van een degelijke vlonder, heerlijke bedden en volledig ingerichte keuken, waaronder een koelkast waar je de drankjes koel kunt bewaren tijdens warme zomerdagen. Geniet van je maaltijd aan de eettafel zodat je daarna kan uitbuiken op je veranda met een lekker drankje!

Zeeën van tijd

Het grote voordeel van kamperen in een luxe safaritent is dat je ontzettend veel tijd bespaart! Dit begint al bij het inpakken van de spullen en alles in de auto en/of aanhangwagen probeert te krijgen. Met glamping houd je veel meer bagageruimte over in de auto en staat de volledig ingerichte tent al voor je klaar. Hierdoor hoef je zelf alleen nog maar kleding, toiletspullen en wellicht extra dekens mee te nemen voor eventuele koude nachten. Skip de stress van het opzetten van de tent of het oppompen van het luchtbed. Je hoeft in feite alleen maar de spullen in de tent te leggen en binnen 10 minuten al richting het zwembad te gaan!

Boek jouw glampingvakantie

Safaritent in het veld


Staand koken

De diehard kampeerder weet als geen ander dat kamperen samen gaat met geknield boven een kookstelletje je maaltijd te bereiden. Dat is helemaal anders bij onze diverse glampingopties. Deze zijn allemaal voorzien van een volledig ingerichte keuken! Naast een koelkast heb je ook een koffiezetapparaat en een vierpits gasstel waar je staand kan koken door de hoogte van de tent. Zeg maar gedag tegen pijntjes in de rug en bereidt heerlijke maaltijden tijdens je verblijf.

Geniet van het buitenleven

Je kiest natuurlijk voor kamperen om vakantie te vieren met het gevoel van buitenleven. Blijf tot 's avonds laat buiten zitten met kaarslicht en speel spelletjes met het gezin. Of kies voor een rustige avond met een lekker wijntje en kaasplankje voor een optimaal vakantiegevoel. Bij een Safaritent heb je daar een ruime veranda voor waar je met z'n allen kan genieten van de zachte zomeravond. En na alle gezelligheid kan je heerlijk gaan slapen in een van de bedden! Hoezo primitief kamperen?

Inpakken en wegwezen!

Omdat je een stuk minder hoeft mee te nemen, zijn er natuurlijk ook minder spullen om in te pakken als je weer weg gaat. Je kan alle spullen rustig ergens opbergen, omdat er genoeg ruimte is. Dit scheelt ontzettend veel tijd voor het bij elkaar zoeken van de spullen, waardoor je op pas op de dag zelf hoeft te beginnen met inpakken! Nadat je alles hebt ingepakt, hoef je alleen nog maar de auto te starten en naar huis te rijden.

Boek jouw glampingvakantie

Ga naar blogoverzicht
Jouw vakantie start hier!
Check de prijs