Blog

De grote vijf

2019-03-15
 | 

De Veluwe is het grootste nationale park in Nederland. Er is dus genoeg ruimte om te ontdekken! Zo kun je in het Nationaal Park De Hoge Veluwe bijvoorbeeld de Nederlandse big five spotten. ... Jazeker! In Nederland hebben we ook een eigen big five; bestaande uit het edelhert, het wild zwijn, het ree, de zeehond en de bever.

Maak een avontuurlijke kanotocht

Ga samen met de boswachter op safari in eigen land! In Millingerwaard kun je een avontuurlijke kanotocht maken door het leefgebied van de bever. Ga samen op zoek naar sporen, om geknaagde bomen en burchten. Lukt het jou om vanuit de kano een bever te spotten? Dan verdien jij een stempel in je grote vijf paspoort!  

Stap in een grote Landrover en ga op safari!

In Ugchelen kun je onder begeleiding van een boswachter in een grote Landrover op zoek naar de twee grootste dieren van de Veluwe, namelijk het edelhert en wild zwijn! In de terreinauto leg je een avontuurlijke safaritocht af door het beboste Midden-Veluwe. Natuurlijk vertelt de boswachter je onderweg alle ins en outs over deze prachtige dieren. Afhankelijk van de starttijd van de tour, staat er van tevoren of na afloop een simpele maaltijd voor je klaar.

Wil je nog meer dieren spotten?

Ga dan op avontuur naar Burgers' Zoo! Loop door de overdekte jungle, de woestijn of het grote aquarium (dat 8 miljoen liter water bevat). Ook in Burgers' Zoo kun je een safari maken. Zo kun je onder meer jachtluipaarden en een leeuwenfamilie bewonderen vanuit een houten observatiehut.

Wil jij ook op avontuur? Vakantiepark Arnhem vormt een ideale uitvalsbasis! Alle bovengenoemde activiteiten zijn erg goed te bereiken vanaf het park. Zo ligt Vakantiepark Arnhem op loopafstand van Nationaal Park De Hoge Veluwe.

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

ACSI RECRON   ADAC

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek) of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!