Blog

Vernieuwingen Hengelhoef

2020-05-25
 | 

Op Hengelhoef is de afgelopen tijd hard gewerkt, met als resultaat een geheel gerenoveerd subtropisch zwembad! Alles is grondig aangepakt, dit is vooral duidelijk terug te zien in de thematisering, nieuwe rotspartijen, tropische beplanting en de vernieuwde sfeervolle horeca / plaza. Kom jij binnenkort de vernieuwingen met eigen ogen aanschouwen? Tot dusver is bekend dat het subtropische zwembad op Hengelhoef, op basis van de huidige maatregelen, vanaf 1 juli weer mag openen!

Boek direct jouw vakantie

     

 

Nog niet bekend met het subtropische zwembad van Hengelhoef?

... Dan gaat er een hele tropische waterwereld voor je open! Zo biedt grote zwembad ontzettend veel binnen- en buitenwaterpret voor jong en oud. Laat je meevoeren door de golven in het golfslagbad die eens in de zoveel tijd worden opgeroepen, raas door de wildwaterbaan de Razende Rivier (minimale lengte 1,50 meter), plons in het water vanaf de vele glijbanen (vergeet hierbij ook zeker niet de Splash Familieglijbaan!) of geniet tijdens het zwemmen van zonnetje in buitenzwembad de Blue Lagoon. Klinkt heerlijk nietwaar?

Buitenzwembad Hengelhoef

Waterpret met kleine kinderen

Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven! Er zijn diverse peuter- en kleuterbaden waar ze lekker onbezorgd kunnen spetteren. Beleef samen met je (klein)zoon of dochter de grootste wateravonturen. Er zijn mini-glijbanen, kleine watervallen en een fontijnpaddenstoel... Genoeg om je ogen uit te kijken!

Voorzieningen in het subtropisch zwembad

 • Golfslagbad
 • Kinder- en peuterbaden
 • Glijbanen
 • Wildwaterbaan
 • Bubbelbaden,
 • Turks stoombad
 • Kokosdouche
 • Panoramaterras

Bezoek de website van Hengelhoef

Subtropisch zwembad Hengelhoef

Wist je dat?

 1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
 2. Bij ons altijd de beste prijzen
 3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
 4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek) of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!