Blog

Waar denk jij als eerste aan bij pasen?

2020-03-05
 | 

Onze eerste associaties zijn paaseitjes en de paashaas! Die lekkere chocolaatjes en verse eieren van de kippen vormen tijdens Pasen de kern van ons superleuke animatieprogramma. Kom eieren beschilderen in de mooiste kleuren, vind zoveel mogelijk verstopte chocolade eitjes of geniet van een heerlijke paasbrunch! Een gezellige dag voor iedereen! Ook in de omgeving van de parken kun je meedoen met allemaal leuke paasactiviteiten. Hieronder lichten we drie leuke tips uit!

 

  1. Vier Pasen op de Veluwe

Op 2de paasdag vindt, bij het bezoekerscentrum in Otterlo, het jaarlijkse superleuke eierzoekfestijn van De Hoge Veluwe plaats! Kinderen mogen in twee leeftijdscategorieën op zoek naar de, door de paashaas, verstopte biologische scharreleieren. Vind je een gouden, zilveren of bronzen ei? Dan win je een speciale prijs! Ouders kunnen in de tussentijd rondlopen over de gezellige voorjaarsmarkt met leuke kraampjes en diverse foodstands! De paashappening vindt plaats op slechts 25 minuten rijafstand van Vakantiepark Arnhem.

  1. Kom naar het gezellige paasvuur in Budel

Op zaterdag 11 april vindt de 5e editie van het paasvuur in Budel plaats. Geniet van de warmte van het knetterende grote vuur onder het genot van een drankje en muziek van diverse artiesten zoals The Rousers en Jongens van de Buurt. Het paasvuur vindt plaats op slechts 15 minuten rijafstand van Vakantiepark Brugse Heide.

  1. Paasmarkt aan zee in Vlissingen

Op 1ste paasdag kun je in Vlissingen rondstruinen over een grote paasmarkt met maar liefst 150 uiteenlopende kramen! Uniek is de directe locatie aan het strand, zo kun je heerlijk shoppen terwijl je uitkijkt over de zee. Kinderen kunnen meedoen met leuke paasactiviteiten of zich vermaken op de springkussens. De paasmarkt bevindt zich op 35 minuten rijafstand van Vakantiepark Marina Beach.

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek) of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!