Seizoen 3 ‘Familie Gillis: Massa is kassa’ is aangekondigd!

Er komt een derde seizoen van de reallife soap rondom multimiljonair Peter Gillis. Het eerste seizoen werd op vrijdagavond 21.30 uur uitgezonden en trok gemiddeld zo'n 450.000 kijkers, het tweede seizoen op maandagavond 20.30 uur het dubbele aantal. Het programma kwam toen in de plaats van Chateau Meiland.

In het derde seizoen van de populaire reallife soap doet het voorjaar zijn intrede. Dat betekent dat de vakantieparken, na de wintersluiting, weer bijna open gaan. De controlerondjes en inspecties gaan dus onverminderd door, want massa is kassa. Peter wordt er geregeld foxwild van en zou het liefst alles zelf willen doen. Kortom, er is weer genoeg te doen op de parken! Peter vergeet soms bijna dat hij ook nog bezig is met afvallen…

En dan is daar natuurlijk ook nog altijd die ene niet gestelde vraag. Zou het in dit seizoen dan toch nog gebeuren? Dat zien we vanaf 10 mei iedere maandag om 20.30 uur bij SBS6.

Familie Gillis: Massa is Kassa wordt geproduceerd door Concept Street.

Het derde seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa is vanaf maandag 10 mei wekelijks om 20.30 uur te zien bij SBS6 en op KIJK.nl.

Ga naar blogoverzicht
Jouw vakantie start hier!
Check de prijs