Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Camping Limburg

Campings is Limburg, ze zijn er in overvloed. De zoektocht naar een leuke kampeercamping blijft dan ook erg lastig. Totdat Vakantiepark Boschbeek zijn deuren opende. Op deze gemoedelijke camping in Herkenbosch, gelegen in de provincie Limburg, zijn namelijk alle ingrediënten aanwezig voor het ervaren van hét ultieme kampeergevoel en het beleven van een heerlijke, zorgeloze vakantie! 

"Midden in een pracht stukje natuur ligt deze camping. Mooie ruime plaatsen, sanitair gebouw is wat ouder maar prima onderhouden en schoon. - Fam. van Alphen

Ontdek het park - Boek direct met korting

Kampeercamping in Limburg

Onze camping in Limburg staat bekend als één van de meest fijne kampeercampings van Limburg. Door de prachtige ligging van de camping is het voor natuurliefhebbers zeer aantrekkelijk om een kampeervakantie bij ons tegemoet te gaan. Lekker met je partner of gezin kamperen midden in het bos en genieten van de heerlijke rust en stilte op een ruim opgezette kampeerplaats. Zo ziet dé ideale kampeervakantie er toch uit? Wij heten je daarom van harte welkom en wensen je alvast een gezellige vakantie op onze camping in Limburg. Tot snel! 

Boek een vakantie op Vakantiepark Boschbeek

Ruim kamperen is het fijnste dat er is! 

Wij zijn uitgegroeid tot een echte kampeercamping. Dit betekent dan ook dat je tijdens je vakantie kampeert op een ruim opgezette kampeerplaats of camperplaats. Je vakantie is namelijk pas echt heerlijk als je volledig ontspannen van je vakantie kunt genieten, met uiteraard voldoende privacy en vrijheid. 

De kampeerplaatsen op onze camping in Limburg zijn minimaal 100m2 groot, voorzien van 10 ampère elektra en geschikt voor grote gezinnen (maximaal 8 personen). Een gezellige kampeervakantie tegemoet gaan op Vakantiepark Boschbeek is dus zonder twijfel dé beste keuze. Tevens is het mogelijk om je auto op de kampeerplaats te parkeren. 

Camping in Limburg

Beschik je niet over een eigen tentje of caravan en reis je al vele jaren met je eigen vertrouwde camper door Nederland? Ook dan hebben we jou een fijne vakantie te bieden. Op onze camping in het prachtige Limburg is het namelijk ook mogelijk om met je camper te komen kamperen. Zo behoud je nog wel het echte kampeergevoel, maar beschik je tijdens je verblijf op een camperplaats wel over een aantal luxe voorzieningen, zoals een keukentje, zitgedeelte, sanitaire voorzieningen en slaap je op en droom je lekker weg op een comfortabel matras.  

Bekijk kampeermogelijkheden

Camping midden in de natuur

Verblijf je liever in een comfortabele bungalow? 

Om toch nog iedereen naar wens te kunnen zijn hebben we op onze camping ook een aantal comfortabele en mooie bungalows. De bungalows liggen helemaal verscholen in de groene natuur van de Meinweg en zijn van alle gemakken voorzien. Jong en oud kan in onze mooi gelegen bungalow helemaal ontspannen. Wil jij nou ook het echte kampeergevoel ervaren, maar wel tijdens je vakantie op onze camping beschikken over voorzieningen die je thuis ook gewend bent? Dan is een van onze bungalows helemaal iets voor jou! 

Op vakantie met hond 

Wij heten graag iedereen van harte welkom op onze camping en kijken er dan ook enorm naar uit om jou een heerlijke vakantie te bezorgen. Wij vinden het dan ook superleuk als je je hond meeneemt op vakantie. Op Vakantiepark Boschbeek zijn huisdieren namelijk van harte welkom! Er zijn maximaal 2 huisdieren toegestaan per accommodatie of kampeerplaats. Boek hier direct jouw vakantie met hond!

Lange wandel- en fietsroutes

Tijdens je vakantie op Vakantiepark Boschbeek word je één met de natuur, ervaar je het ultieme kampeergevoel en geniet je van alle vrijheid en rust. Maar wij raden je tijdens je verblijf ook zeer zeker aan om de natuur te verkennen. Limburg wordt namelijk gedomineerd tot schitterende natuurgebieden en uitgestrekte Maasplassen. Zo liggen Nationaal Park De Meinweg en Nationaal Park De Groote Peel vrijwel om de hoek. Beide zijn het een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, waar jij als natuurliefhebber zeker eens gewandeld of gefietst moet hebben! 

Meer weten over de omgeving van Vakantiepark Boschbeek? Wij hebben alle tips alvast voor jou samengesteld. Bekijk ze hier

Boek je vakantie in het mooie Limburg 

Heb je ook al zo zin om je welverdiende vakantie door te brengen in het prachtige Limburg? Boek dan nu een vakantie bij Vakantiepark Boschbeek en geniet samen met je partner of het hele gezin van de adembenemende natuur van Limburg. Wij zien je graag verschijnen op de leukte kampeercamping van Limburg! 

Boek nu