Camping Roermond

Een heerlijke vakantie doorbrengen op een camping bij Roermond? Vakantiepark Boschbeek, gelegen in een natuur- en bosrijke omgeving, heeft alles wat een rustgevende en ontspannen vakantie nodig heeft. Hier kom je pas echt tot rust. 

Een prachtig gelegen camping bij Roermond

Men verlangt er steeds vaker naar; een rustgevende en ontspannen vakantie tegemoet gaan op een camping waar meerdere elementen van ontspanning bij elkaar komen. En wij begrijpen dit volledig! Soms is het weleens lekker om de drukte te vermijden en even heerlijk tot rust te komen. Lekker genieten van de natuur, prachtige wandel- of fietstochten maken en veelzijdige natuurparken bezoeken. Vakantiepark Boschbeek heeft de ideale ligging hiervoor. Limburg is rijk aan talloze wandel- en fietsroutes en natuurparken. Ook een fijne kampeervakantie tegemoet gaan op onze camping bij Roermond? Wij vertellen je er graag meer over.

Kamperen midden in de natuur van Limburg

Met je partner of met het hele gezin heerlijk recreëren midden in de natuur? Op Vakantiepark Boschbeek beleef je het als nooit tevoren. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en omringd door veel groen. Verder zijn de kampeerplaatsen voorzien van 10 ampere elektra. Alles voor het beleven van een heerlijke en ontzorgde kampeervakantie in het bourgondische Limburg! 

Wij bezorgen graag iedere kampeer- en natuurliefhebber een fijne vakantie op onze camping bij Roermond. Dit betekent dan ook dat wij niet alleen ruim opgezette kampeerplaatsen in ons aanbod hebben, maar ook mooie camperplaatsen. Lekker met je camper op vakantie gaan, ook dat is een vorm van kamperen in alle luxe. 

Naar welke kampeermogelijkheid gaat jouw voorkeur uit? Bekijk snel de beschikbaarheid van beide plaatsen en boek eenvoudig je favoriete kampeerplaats op onze camping in Limburg

Bekijk beschikbaarheid

Wat is er te doen op onze camping?

Bij ons staan in alle rust kamperen en optimaal genieten van je welverdiende vakantie hoog in het vaandel. Mede dankzij de prachtige ligging midden in de natuur, maar ook door de faciliteiten kunnen onze vakantiegasten dit keer op keer ervaren. Zo zijn er op onze camping maar een aantal faciliteiten waar je gebruik van kan maken zoals het sanitairgebouw en is er voor de kleintjes een speeltuintje. Voor het beleven van een heerlijke rustvakantie ben je bij ons echt aan het juiste adres. Kamperen op onze camping is uniek en bijzonder. Dat garanderen we!

Camping Roermond

De omgeving is wonderschoon 

Vakantiepark Boschbeek, gelegen in een prachtig gebied van Limburg, is het ideale startpunt van je verkenningstocht. Niet alleen een heerlijke wandeling over de camping laat je één worden met de natuur, maar ook de dichtbij gelegen natuurgebieden maken dit waar. Zo zijn er in de omgeving twee nationale parken die je zeker eens bezocht moet hebben:

Dit zijn twee veelzijdige nationale parken met een eigen karakter. Wij raden je zeker aan, om tijdens je vakantie op onze camping in Limburg, één van deze nationale parken te bezoeken. Daarnaast staat Limburg ook bekend om haar Maasplassen. Hier kan lekker op worden gevaren of water(sport)activiteiten op beoefend worden. Een aangename plek voor iedere vakantieganger. 

Ontdek de omgeving

Vakantie in eigen land met hond 

Wij vinden het hartstikke leuk dat iedereen een fijne en leuke vakantie op onze camping kan beleven. En daarom zijn huisdieren op Vakantiepark Boschbeek toegestaan. Lekker recreëren met je trouwe viervoeter, wij vinden het mooi om te zien. Neem daarom je hond gezellig mee naar onze camping en ga een heerlijke vakantie in eigen land met hond tegemoet. 

Boek onze camping bij Roermond 

Ben je enthousiast geworden van een vakantie op onze camping bij Roermond? Bekijk dan snel de beschikbaarheid van onze kampeerplaatsen en bungalows en boek je favoriet. Wij zien je graag genieten onze natuurcamping in Limburg. Tot snel!

Boek je vakantie