Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Aanreisinformatie

Beste gast,

Over enkele dagen mogen we je verwelkomen op Vakantiepark Brugse Heide

Wij willen je graag alvast wat meer vertellen over uw verblijf.

Bekijk alvast de openingstijden

Lees de veel gestelde vragen

Verken alvast het park met de plattegrond

Verken alvast de omgeving en het park

Contact en reisinformatie

Hier zijn wij te vinden! Plan alvast je reis, of bel nog even voor wat aanvullende informatie of om producten en tickets bij te boeken!

Oostappen Vakantiepark Brugse Heide
Maastrichterweg 183
5556 VB Valkenswaard

Voor vragen over de boeking bel naar: +31(0)402 01 83 04

Bereikbaarheid

Met de auto:

Volg de A67 en A2 naar de Valkenswaardseweg/N396 in Leende. Neem de afrit N396 vanaf de A2
8 min. (13,9 km). Ga verder op de N396. Neem de Kluizerdijk naar de Maastrichterweg in Valkenswaard

Met het openbaar vervoer:

Vanuit station Eindhoven: Neem bus 318 Luyksgestel tot halte Valkenswaard, Markt. Stap daar over op bus 276 Achel tot halte Valkenswaard, Luikerweg. Vanuit de Luikerweg is het 2,3 kilometer / 27 minuten lopen tot Vakantiepark Brugse Heide. 

Voor een actuele routebeschrijving vanuit je startpunt, ga naar: www.9292ov.nl 

Contactformulier

Belangrijke informatie

Dit moet je nog even weten voor je bij ons komt logeren.

Slagboompas

De slagboompas ontvang je bij aankomst op de receptie. Pas hierna kan je het park oprijden en je accommodatie of kampeerplek opzoeken.

Meerdere auto’s

Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kan je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3.00 per auto, per dag. Uiteraard is het altijd mogelijk om je extra auto(‘s) buiten de slagbomen te parkeren. De kosten hiervoor bedragen ook € 3.00 per auto, per dag.

Legitimatie/zwembadkaartjes

De persoonsgebonden legitimatiekaartjes voor het zwembad kan je bij aankomst op het park zelf printen. Dit kan je doen met behulp van uw slagboompas bij de kaartjesautomaten.

Versneld inchecken

Je kan vanuit huis alles regelen om het inchecken en het printen van de persoonsgebonden pasjes te versnellen. Op www.mijnoostappen.nl kan je inloggen en onder het kopje ‘wijzig reisgezelschap’ alvast alle gegevens van alle personen invullen. Hiemee bespaar je veel tijd en kan je zo snel mogelijk van uw vakantie gaan genieten.

Aanreistijden verhuuraccommodatie

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park om gebruik te maken van alle faciliteiten. Vanaf 15:00 mag je je sleutelpas ophalen. Neem wel even de reserverings- en eventueel de betalingsbevestiging(en) mee. Na het ophalen van de sleutel kan je direct de persoonsgebonden kaartjes printen bij de pasjesautomaat.

Aanreistijden kampeerplaats

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park. Als je een slagboompasje heeft ontvangen, is melden bij de receptie niet nodig, alleen de persoonsgebonden kaartjes zal je nog even moeten printen bij de pasjesautomaat. Heb je de slagboompas nog niet ontvangen? Kom dan even naar de receptie. Onze medewerkers kunnen dan alles in orde maken.

Nog bij te boeken

Lacht de zon je al tegemoet? Heb je de barbecue van de buren al geroken en loopt het water je in je mond? Boek dan alvast een barbecue bij! Aan alles is gedacht, van stokbrood, tot salades en sauzen, en natuurlijk niet te vergeten het heerlijke vlees! Zelfs de afwas wordt voor je gedaan en je hoeft geen plekje vrij te houden in je bagage voor een barbecue. Ideaal! Ga daarom naar mijnoostappen.nl en boek alvast je barbecue bij!

Liever iets actiefs doen in je vakantie? In de buurt van van Vakantiepark Brugse Heide ligt Attractiepark Toverland (52 km: 40 min met de auto), een avontuur voor jong en oud!

Alle bovengenoemde producten boek je eenvoudig met korting bij via Mijnoostappen.nl, of bestel je met korting bij de receptie.