Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Vakantiepark Valkenswaard

Wil je voordelig vakantie vieren op een kindvriendelijk kleinschalig vakantiepark nabij Valkenswaard? Verblijf dan op Vakantiepark Brugse Heide en geniet van onze vele gratis faciliteiten! Valkenswaard ligt op slechts minder dan 15 minuten rijafstand van het park.

Mooie natuurrijke regio

De groene omgeving van Vakantiepark Brugse Heide is zeer divers en vlakbij het mooie Valkenswaard gelegen. Valkenswaard is een geweldige plek voor levensgenieters. Cultuursnuivers, natuurliefhebbers, shopaholics, sportievelingen en fijnproevers zullen zich hier direct thuis voelen. In de natuurgebieden 'Het Leenderbos' en 'Malpie' kun je heerlijke fiets- en wandeltochten maken. Ook erg leuk is het maken van een kanotocht over rivier de Dommel.

Kindertip bij slecht weer: bezoek het grote indoor speelparadijs Toverland in Sevenum!

Wat heeft jouw voorkeur?

Of je nu wilt kamperen in een tent of caravan, op Vakantiepark Brugse Heide ben je voorzien van alle comfort die je nodig hebt. Iets meer luxe ervaar je in onze vrijstaande mobilehomes. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, voordelig vakantie vieren met het hele gezin doe je bij Oostappen!

Vakantiepark Valkenswaard

Vele gratis faciliteiten

Op Vakantiepark Brugse Heide valt genoeg te beleven en ontdekken voor jong en oud. Stap in het recreatietreintje en rij een rondje over het mooie vakantiepark, bestuur zelf een skelter op de hiervoor bestemde skelterbaan of neem een fijne verkoelende duik in het zwembad! Andere leuke faciliteiten op het park zijn:

  • Indoor speeltuin
  • Midgetgolfbaan
  • Airtrampoline
  • Animatie & Entertainment

Wij verwelkomen je graag binnenkort op ons gezellige vakantiepark in de buurt van Valkenswaard!

Boek ons vakantiepark bij Valkenswaard