Camping met animatie

Een onvergetelijke vakantie beleven vol plezier, activiteiten en avontuur? De campings met animatie van Oostappen Vakantieparken zijn dé perfecte plek. In elke schoolperiode staat het animatieteam klaar om jouw kinderen of kleinkinderen een onvergetelijke vakantietijd te bezorgen. Onze animatie campings bieden animatieprogramma's met leuke activiteiten voor alle leeftijden, zoals knutselen, dansen en voetballen.

In welke schoolperiode wil jij er even lekker uit met de kinderen? Welk seizoen je ook kiest, op een camping met animatie van Oostappen Vakantieparken weet je zeker dat je kinderen volop plezier hebben. En dat ook nog met korting! 

Alle campings met animatie - Bekijk alle aanbiedingen

Campings met animatie in Nederland

Een vakantie met de kinderen, het is een van de leukste vakanties. De kinderen bloeien helemaal op als ze zich een tijdje lekker kunnen vermaken op vakantie. En voor jou als ouder ook ideaal. Op een camping met animatie van Oostappen Vakantieparken worden de kinderen elke dag meegenomen op avontuur door het animatieteam van de camping. Van ochtend- tot middagactiviteiten, de hele dag door is er speelplezier voor kinderen. 

Camping met animatie

Locaties animatie campings:

  • Noord-Brabant
  • Limburg
  • Zeeland
  • Gelderland

Dit jaar naar een kindercamping? Bekijk de leukste campings met animatie in Nederland. 

Campings in Nederland 

In welke vakantieperiodes zijn de animatieteams aanwezig?

Wanneer hebben jouw kinderen vakantie? Het verschilt natuurlijk per regio wanneer jouw kinderen vrij zijn van school. Tijdens Pasen, Hemelvaart, Pinksteren, meivakantie, zomervakantie én herfstvakantie is er animatie op de campings van Oostappen Vakantieparken. 

Ook buiten het animatieteam plezier voor jong en oud

Lekker op vakantie naar een camping met animatie van Oostappen Vakantieparken? Buiten het animatieteam om valt er nog véél meer te beleven op de animatiecampings in Nederland.

Hoe lekker is het om met goed weer in het zwembad te plonsen? Of om met de kinderen naar de speeltuin te gaan waar ze zich helemaal kunnen uitleven? 

Naar een vakantiepark in Nederland met zwembad? Bekijk de mogelijkheden:

Waterplezier Nederland

Houden jouw kinderen wel van een sportieve activiteit? Op vrijwel alle campings in Nederland en zijn sportvelden, midgetgolfbanen en airtrampolines. 

Voor de strand- en waterliefhebbers: ook zijn er op de campings zandstranden en natuurmeren, waar jij en de kinderen de mooiste zandkastelen kunnen bouwen en leuke wateractiviteiten met elkaar kunnen doen. Wat dacht je van waterfietsen, van de glijbaan roetsjen of een balletje overgooien?

Bomvol animatie, plezier en gezelligheid op de campings met animatie van Oostappen Vakantieparken!

Boek mijn vakantie met kinderen

Animatie camping

Wat is een leuke camping met animatieteam in Nederland?

Dat is ongetwijfeld Vakantiepark Prinsenmeer. Gedurende het jaar wordt er door het animatieteam de leukste activiteiten georganiseerd. Maar ook op de camping zelf is veel te doen. Met een subtropisch zwemparadijs, strandbad met waterglijbanen, waterfietsen, bowling-, midgetgolf- en tennisbaan én een leuke omgeving is Vakantiepark Prinsenmeer de leukste camping met animatie in Nederland.

Welke activiteiten bieden de campings met animatie aan?

Naar een van de campings met animatie van Oostappen Vakantieparken? Dan weet je zeker dat jouw kinderen een onvergetelijke tijd gaan beleven. Dit zijn activiteiten die de animatieteams o.a. aanbieden: knutselen, musical- en dansshows, speurtochten, discoavonden, sportwedstrijden en nog veel meer! 

In 2024 naar een camping met animatie?

Je bent eruit: jouw vakantiebestemming in 2024 wordt een camping met animatie. Een gezellige tijd hebben met kinderen, zwemmen, spelen, elkaar uitdagen voor een leuke sportactiviteit... Op de campings met animatie van Oostappen Vakantieparken is er het hele seizoen van alles te beleven. Wat wordt jouw volgende camping met animatie? Boek hier eenvoudig jouw kindervakantie in Nederland.

Vakantie Nederland boeken

Waar liggen de campings met animatie?

De Oostappen campings met animatie liggen in Nederland en België.

Nederland: Noord-Brabant, Limburg, Zeeland en Gelderland.
België: Belgisch-Limburg

Wanneer hebben de campings animatie?

In de schoolvakanties zijn er op alle campings animatieteams met superleuke programma's.

Jouw vakantie start hier!
Check de prijs