Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Spetterende familiecampings met zwembad

De Oostappen Vakantieparken staan bekend om de enorme waterpret die je hier beleeft! Kom erachter welk kindvriendelijk park met zwembad in Nederland of België het beste past bij jouw vakantiewensen.

Veluwe

Vakantiepark Arnhem beschikt over een mooi buitenzwembad dat bij minder goed weer overkapt kan worden. Ideaal!

Vakantiepark Arnhem

Camping met zwembad in Nederland

Noord-Brabant

Op alle onderstaande parken kun je heerlijk zwemmen in een buiten- of binnenzwembad. Op Vakantiepark Slot Cranendonck vind je een binnen- én buitenzwembad.

Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Slot Cranendonck

Vakantiepark Brugse Heide

Limburg

Ben je op zoek naar een subtropsich binnenzwembad? Dan is Vakantiepark De Berckt geschikt voor jou! Op Vakantiepark Heelderpeel kun je met mooi weer lekker buiten zwemmen.

Vakantiepark De Berckt

Vakantiepark Heelderpeel

Belgisch-Limburg

Echte zwemliefhebbers gaan naar Park Hengelhoef of Blauwe Meer! Op Park Hengelhoef vind je een groot subtropisch zwembad met leuk buitengedeelte en Park Blauwe Meer is voorzien van een mooi binnenzwembad plus groot overdekt strandbad.

Park Hengelhoef

Park Blauwe Meer

Camping met zwembad in Belgie

Vakantiepark met strandbad

Heerlijk tot rust komen op het uitgestrekte zandstrand, wegdromen in een spannend boek of samen met de kinderen de mooiste zandkastelen bouwen. Meerdere Oostappen Vakantieparken beschikken over een fijn strandbad waar jong en oud zich heerlijk kunnen vermaken. De volgende Oostappen Vakantieparken beschikken over een uitgestrekt zandstrand met natuurmeer:

  • Vakantiepark Prinsenmeer (Brabant) 
  • Park Hengelhoef (Lommel, België)
  • Park Blauwe Meer (Lommel, België)
  • Vakantiepark Marina Beach (Zeeland)
  • Park Parelstrand (Lommel, België)
  • Vakantiepark Heelderpeel (Limburg)

Vakantiepark met overdekt strandbad

Verblijf je op Park Blauwe Meer en is het die dag dat je graag aan het meer had willen liggen slecht weer? Geen enkel probleem! Dit kindvriendelijke vakantiepark in Lommel beschikt namelijk zelfs over een indoor strandbad. Hier vind je allerlei leuke speeltoestellen, waaronder een piratenschip, een vlot en meerdere schommels. Ook is er een indoorterras waar jij als ouder heerlijk kunt genieten van een lekker drankje en kunt toekijken hoe jouw kinderen aan het spelen zijn. Kom je ook eindeloos veel speelplezier beleven, samen met de kinderen? Kom naar het overdekte strandbad op Park Blauwe Meer! 

Het indoor strandbad is ieder jaar geopend van Pasen t/m de herfstvakantie.

Ook tijdens de herfstvakantie genieten op camping met zwembad

Heb je op een van de Oostappen campings met zwembad onlangs een heerlijke vakantie gehad en wil je binnenkort weer naar een van de Oostappen campings trekken? Dan komt dat precies goed uit! Want bij Oostappen boek je nu jouw herfstvakantie met maar liefst tot 30% korting! Zo kun jij ook in deze periode heerlijk genieten op een voordelige camping met zwembad. Boek snel en verzeker jezelf van een goedkope vakantie op een van de Oostappen campings met zwembad. Geldig op een boeking van drie nachten of meer. 

Benieuwd naar wanneer de herfstvakanties in 2021 zijn? Op Rijksoverheid vind je een compleet overzicht van wanneer de herfstvakantie is per regio.

Boek nu jouw herfstvakantie 2021