Spetterende familiecampings met zwembad

De Oostappen Vakantieparken staan bekend om de enorme waterpret die je hier beleeft! Kom erachter welk kindvriendelijk park met zwembad in Nederland of België het beste past bij jouw vakantiewensen.

Veluwe

Vakantiepark Arnhem beschikt over een mooi buitenzwembad dat bij minder goed weer overkapt kan worden. Ideaal!

Vakantiepark Arnhem

Camping met zwembad in Nederland

Noord-Brabant

Op alle onderstaande parken kun je heerlijk zwemmen in een buiten- of binnenzwembad. Op Vakantiepark Slot Cranendonck vind je een binnen- én buitenzwembad.

Vakantiepark Prinsenmeer

Vakantiepark Slot Cranendonck

Vakantiepark Brugse Heide

Limburg

Ben je op zoek naar een subtropsich binnenzwembad? Dan is Vakantiepark De Berckt geschikt voor jou! Op Vakantiepark Heelderpeel kun je met mooi weer lekker buiten zwemmen.

Vakantiepark De Berckt

Vakantiepark Heelderpeel

Belgisch-Limburg

Echte zwemliefhebbers gaan naar Park Hengelhoef of Blauwe Meer! Op Park Hengelhoef vind je een groot subtropisch zwembad met leuk buitengedeelte en Park Blauwe Meer is voorzien van een mooi binnenzwembad plus groot overdekt strandbad.

Park Hengelhoef

Park Blauwe Meer

Camping met zwembad in Belgie

Vakantiepark met strandbad

Heerlijk tot rust komen op het uitgestrekte zandstrand, wegdromen in een spannend boek of samen met de kinderen de mooiste zandkastelen bouwen. Meerdere Oostappen Vakantieparken beschikken over een fijn strandbad waar jong en oud zich heerlijk kunnen vermaken. De volgende Oostappen Vakantieparken beschikken over een uitgestrekt zandstrand met natuurmeer:

  • Vakantiepark Prinsenmeer (Brabant) 
  • Park Hengelhoef (Lommel, België)
  • Park Blauwe Meer (Lommel, België)
  • Vakantiepark Marina Beach (Zeeland)
  • Park Parelstrand (Lommel, België)
  • Vakantiepark Heelderpeel (Limburg)

Vakantiepark met overdekt strandbad

Verblijf je op Park Blauwe Meer en is het die dag dat je graag aan het meer had willen liggen slecht weer? Geen enkel probleem! Dit kindvriendelijke vakantiepark in Lommel beschikt namelijk zelfs over een indoor strandbad. Hier vind je allerlei leuke speeltoestellen, waaronder een piratenschip, een vlot en meerdere schommels. Ook is er een indoorterras waar jij als ouder heerlijk kunt genieten van een lekker drankje en kunt toekijken hoe jouw kinderen aan het spelen zijn. Kom je ook eindeloos veel speelplezier beleven, samen met de kinderen? Kom naar het overdekte strandbad op Park Blauwe Meer! 

Het indoor strandbad is ieder jaar geopend van Pasen t/m de herfstvakantie.

Vakantie 2023

Heb je op een van de Oostappen campings met zwembad onlangs een heerlijke vakantie gehad en wil je in 2023 weer naar één van de Oostappen campings een heerlijke tijd beleven? Bekijk dan snel ons aanbod en plan alvast je vakantie. Zo geniet je ook in 2023 weer van een heerlijke vakantie op een voordelige camping met zwembad. Boek snel en verzeker jezelf van een goedkope vakantie in 2023 op een van de Oostappen campings met zwembad. 

Boek nu jouw vakantie 2023

Last minute vakantiepark met subtropisch zwembad

Bedenk je je op het laatste moment om voordelig en met het hele gezin vakantie te vieren op een vanatiepark met subtropisch zwembad? Alle vakantieparken met subtropisch zwembad hebben lastminutedeals waardoor je extra voordelig vakantie kan vieren. Zien we jou toekijken terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn in het zwembad?

Kies voor last minute vakantiepark met subtropisch zwembad van Oostappen Vakantieparken en maak de mooiste herrineringen. 

Aanbiedingen

Wat zijn goedkope campings in Nederland met een zwembad?

Ben je op zoek naar goedkope campings in Nederland met een zwembad? Dan ben je bij Oostappen Vakantieparken aan het juiste adres. Onderstaande campings beschikken over een zwembad:

Jouw vakantie start hier!
Check de prijs