Een eigen chalet?

Op zoek naar een tweede huis om lekker te ontspannen met gezin, familie of vrienden? Wellicht is een comfortabel chalet in Nedeland dan iets voor jou! Oostapppen Caravans biedt diverse nieuwe chalets en occasions waarbij er ongetwijfeld altijd een accommodatie aansluit op jouw wensen. 

Wil je een chalet kopen in Nederland?

Oostappen Vakantiepark heeft een groot aanbod aan chalets, geschikt voor ieder wensenpakket. Geen stress bij het opzetten van de tent en genoeg ruimte om je spullen op te bergen. Het moderne en brede assortiment bestaat uit nieuwe en gebruikte chalets, waar ze garant staan voor kwaliteit en service. Kies je chalet en hij wordt getransporteerd en op jouw plek gezet. Daarnaast bieden onze parken ook chalets aan die al op een plek staan, zodat je er vrijwel meteen van kunt genieten! Kijk hier voor meer informatie en maak gerust een afspraak om te kijken of jouw droomchalet er tussen staat.

Keuze uit prachtige parken

Welk Oostappen Vakantiepark kies jij als plek voor je eigen chalet? Kijk hier voor alle Oostappen Vakantieparken. Al onze vakantieparken in Nederland zijn voorzien van luxe faciliteiten en zijn boordevol gezelligheid met horeca, entertainment en meer. Ook is er altijd wel een zwembad of buitenbad, vaak op het park zelf en anders in de buurt. Wij regelen, uiteraard in overleg, het transport en plaatsing van jouw chalet.

Chalet kopen Nederland

Chalet kopen Nederland

 

Een prachtige vakantie

Alle Oostappen Vakantieparken zijn gelegen nabij prachtige natuurparken en natuurpaden. Geniet na een vroeg ontbijt bij je chalet van een heerlijke ochtenwandeling door het bos, of ga op avontuur en maak kennis met de unieke biodiversiteit die de natuur heeft te bieden! Daarnaast heeft Oostappen Vakantieparken een uniek concept. Bijna alle faciliteiten op de parken zijn bij de prijs inbegrepen! Op elk park is een grote diversiteit van faciliteiten en activiteiten te vinden op het gebied van sport, zwem, spel, horeca en entertainment.

Lekker zwemmen in het subtropische zwembad, of genieten van een hapje en een drankje in de overdekte plaza. Daarbovenop zorgen wij met animatieteams in de schoolvakanties voor een kindvriendelijk vakantiepark. Kortom, er is geen moment om je te vervelen op de Oostappen Vakantieparken!

Ontdek het complete aanbod

 

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek) of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!