Een eigen chalet?

Een eigen chalet kopen in Nederland?

Op zoek naar een tweede huis om lekker te ontspannen met gezin, familie of vrienden? Wellicht is een comfortabel chalet in Nedarland dan iets voor jou! Oostappen Caravans biedt diverse nieuwe chalets en occasions waarbij er ongetwijfeld altijd een accommodatie aansluit op jouw wensen. Kijk hier voor meer informatie en maak gerust een afspraak om te kijken of jouw droomchalet er tussen staat.

Keuze uit prachtige parken

Welk Oostappen Vakantiepark kies jij als plek voor je eigen chalet? Kijk hier voor alle Oostappen Vakantieparken. Al onze vakantieparken in Nederland en België zijn voorzien van luxe faciliteiten en zijn boordevol gezelligheid met horeca, entertainment en meer. Ook is er altijd wel een zwembad of buitenbad, vaak op het park zelf en anders in de buurt. Wij regelen, uiteraard in overleg, het transport en plaatsing van jouw chalet.

Kijk op de website  van Oostappen Caravans voor meer informatie of neem gerust contact met ons op.

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!