Vakantie voor iedereen
 • Kindvriendelijk
 • Bijna alles inbegrepen
 • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

COVID-19

Wij informeren je op deze pagina graag over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de verspreiding van COVID-19 in Nederland & België en wat dit voor invloed heeft op jouw vakantie. Klik hier voor de actuele informatie omtrent COVID-19 in Nederland te bekijken en klik hier om de actuele informatie in België te bekijken.


Maatregelen horecea Nederland 23 - 06 - 2021

Vanaf 26 juni vervalt bij de Nederlandse horecagelegenheden de verplichte sluitingstijd van 22:00 uur. De actuele openingstijden van de horeca vind je op de website van het desbetreffende park onder het kopje 'parkinformatie'. Het is zowel binnen als buiten verplicht om plaats te nemen op een vaste plek op 1,5 meter afstand van de andere plekken. De registratie en gezondheidscheck blijven verplicht.

Maatregelen binnenzwembaden 09 - 06 - 2021

In de gemeenschappelijke ruimtes (plaza en kleedruimtes) is een mondkapje vanaf 12 jaar verplicht. 

 • Kleedruimtes staan ter beschikking, maar verblijf hier gelieve zo kort mogelijk (trek thuis alvast je badkleding aan). Na het zwemmen, de gemeenschappelijke ruimtes zo snel mogelijk verlaten.
 • Douches en haardrogers staan niet ter beschikking. 
 • Kluisjes zijn wel beschikbaar.
 • Je kunt in het weekend en in de midweek minimaal één tijdslot reserveren. Dit betekent dat je per week minimaal 2 keer kunt zwemmen in het zwembad. Je kunt maximaal 1 dag van tevoren een tijdslot reserveren (tot 30 minuten voor het desbetreffende tijdslot) bij de receptie (of online), zo heeft iedereen een mogelijkheid om te zwemmen. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je vaker kunt zwemmen dan het hiervoor genoemde aantal, mits er nog tijdsloten beschikbaar zijn.
 • Er geldt een maximaal aantal gasten dat tegelijk in het zwembad aanwezig mag zijn. 

De Belgische binnenzwembaden gaan vanaf zaterdag 12 juni weer open.

-----------------------------------------------------------------

Update zwembaden: 20 - 05 - 2021

De Nederlandse binnenzwembaden mogen vanaf zaterdag 5 juni weer open voor maximaal 50 personen. Je kunt op het park een reservering maken.

-----------------------------------------------------------------

Update zwembaden: 20 - 05 -2 021

De zwembaden op de Nederlandse en Belgische Vakantieparken zijn tot op heden gesloten. In Nederland zijn er op maandag 17 mei versoepelingen aangekondigd die vragen opriep ten aanzien van een eventuele opening van de binnenzwembaden op de Oostappen Vakantieparken. Volgens de RIVM-richtlijnen mogen de zwembaden echter alleen open voor sportbeoefening (met maximaal 30 personen). De binnenzwembaden op de Oostappen Vakantieparken zijn ingericht op recreatief zwemmen, waardoor we deze opgestelde richtlijnen momenteel niet veilig kunnen hanteren. Buitenzwemmen is wel toegestaan.

-----------------------------------------------------------------

Update horeca Nederland: 17 -05 -2021

De terrassen op de Nederlandse Vakantieparken mogen vanaf 19 mei open van 06:00 tot 20:00 uur i.p.v 12:00 tot 18:00 uur. De actuele openingstijden van de horeca vind je op de website van het desbetreffende park onder het kopje 'parkinformatie'. 

-----------------------------------------------------------------

Update horeca België: 03 - 05 -2021

De terrassen op de Belgische Vakantieparken mogen vanaf 8 mei weer open van 08:00 tot 22:00 uur. Je mag met maximaal vier personen aan één tafel zitten. Deze regel geldt niet voor huishoudens. 

De basisregels voor terrassen blijven bestaan, dus 1,5 meter afstand houden, geregeld de handen ontsmetten en thuisblijven bij klachten. De bediening gebeurt aan tafel en obers en ander personeel moeten een mondmasker dragen. Aan de bar bestellen is niet mogelijk. De binnenruimte mag je occasioneel en kort betreden voor de sanitaire voorzieningen, het terras te betreden of te betalen. Het dragen van een mondmasker is dan verplicht.

Vanzelfsprekend blijft het ook mogelijk om eten en drinken af te halen.

-----------------------------------------------------------------

Update horeca Nederland: 21 -04 -2021

De terrassen op de Nederlandse Vakantieparken mogen vanaf 28 april weer open van 12:00 tot 18:00 uur. Je mag met maximaal twee personen aan één tafel zitten. Deze regel geldt niet voor huishoudens en kinderen tot en met 12 jaar. De terrascapaciteit is gebonden aan een maximum van 50 gasten. 

De basisregels voor terrassen blijven bestaan, dus 1,5 meter afstand houden, geregeld de handen ontsmetten en thuisblijven bij klachten. Voor een terrasbezoek moet een reservering worden gemaakt en zal er een registratie en checkgesprek plaatsvinden. Meer informatie over hoe we dit gaan vormgeven volgt snel!

Vanzelfsprekend blijft het ook mogelijk om eten en drinken af te halen.

-----------------------------------------------------------------

Extra maatregelen

 • Extra hygiëne- en desinfectiemaatregelen. Er wordt frequenter en grondiger schoongemaakt.
 • De balies bij de recepties zijn voorzien van plexiglas.
 • Het wassen van linnen gebeurt op professionele wijze (temperatuur >60 graden) waardoor virussen niet overleven.
 • Er zijn duidelijk instructies opgesteld voor de medewerkers.
 • Er mogen een beperkt aantal mensen in het receptiegebouw zijn.
 • Zoveel mogelijk betalen via PIN.
 • Verjaardagsfeestjes, familiefeestjes en groepskamperen zijn niet toegestaan.

-----------------------------------------------------------------

Vragen met betrekking tot boekingen

 • Je mag tot 28 dagen voor aankomst gratis flexibel omboeken naar een ander Oostappen Vakantiepark (op basis van beschikbaarheid en tegen de geldende tarieven). Het is mogelijk om eenmalig van deze optie gebruik te maken.
 • Als er een negatief reisadvies geldt in de regio van jouw vakantiebestemming (code oranje of code rood) in de door jou geboekte vakantieperiode kun je kosteloos flexibel omboeken tot 2 dagen voor aankomst.
 • Wanneer de nieuwe reservering duurder uitvalt, is de meerprijs voor de gasten. Wanneer de gasten omboeken en de prijs valt lager uit, blijft de prijs gelijk. Een eventuele restwaarde kan enkel aan het einde van de looptijd alsnog worden uitgekeerd aan de gasten die wij verplicht hebben moeten annuleren. Dit is dus niet van toepassing wanneer de reservering wel doorgang kon vinden, maar de gast zelf besluit om niet te arriveren.
 • Wanneer een reservering niet door kan gaan en verplicht door ons geannuleerd dient te worden krijgt de gast een recreatievoucher t.w.v. het reeds betaalde bedrag. Deze voucher is geldig tot 12 maanden na de oorspronkelijke aankomstdatum. Dit is niet van toepassing wanneer de reservering wel doorgang kon vinden, maar de gast zelf besluit om niet te arriveren.
 • Wanneer je besluit eerder uit te checken dan de oorspronkelijke vertrekdatum is het vanzelfsprekend niet mogelijk om de resterende vakantiedagen te restitueren. Je bent zelf verantwoordelijk als je ervoor kiest het vakantiepark eerder te verlaten dan de originele uitcheckdatum.
 • Er worden, mits er COVID-19 is geconstateerd bij een van de toekomstige gasten (binnen 2 weken voor aankomst) geen wijzigingskosten in rekening gebracht.
 • Wanneer gasten toch wensen te annuleren, betalen ze annuleringskosten conform de boekingsvoorwaarden.
 • Wanneer de gast met een bepaalde voorkeur geboekt heeft, houden wij hier uiteraard rekening mee.
 • Wanneer de gasten via touroperators hebben geboekt, verwijzen wij de gasten alleen terug naar de touroperators wanneer ze wensen te annuleren.
 • Als je jouw reeds gemaakte reservering wilt omboeken kun je contact opnemen met de Afdeling Reserveren (zie onderstaande contactgegevens).

Als je vragen hebt over de bovenstaande informatie, kun je altijd contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Afdeling Reserveren
T. 0900-9677 / vanuit buitenland +31 493 326 977
reserveren@oostappengroep.nl