Aanreisinformatie

Beste gast,

Over enkele dagen mogen we je verwelkomen op Vakantiepark De Berckt

Wij willen je graag alvast wat meer vertellen over uw verblijf.

Bekijk alvast de openingstijden

Lees de veel gestelde vragen

Verken alvast het park met de plattegrond

Verken alvast de omgeving en het park

Contact en reisinformatie

Hier zijn wij te vinden! Plan alvast je reis, of bel nog even voor wat aanvullende informatie of om producten en tickets bij te boeken!

Oostappen Vakantiepark De Berckt
Napoleonsbaan Noord 4
5991 NV Baarlo

Voor vragen over de boeking bel naar: +31 (0)774 77 72 22

Bereikbaarheid 

Met de auto:

Vanuit A67 (ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken): Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor A73/Maastricht en voeg in op de A73 (3,8 km). Neem afslag 14-Maasbree naar N275/N273 richting Maasbree/Baarlo/Helden (400 m). Sla linksaf naar de N273. Je vindt Vakantiepark de Berckt aan je rechterkant.

Met het openbaar vervoer: 

Vanuit station Venlo: Neem bus 77 Roermond Station. Stap uit bij halte Baarlo LB, De Berckt. Vanuit halte De Berckt is het 180 meter / 2 minuten lopen tot Vakantiepark de Berckt.

Voor een actuele routebeschrijving vanuit je startpunt, ga naar: www.9292ov.nl 

Contactformulier

Belangrijke informatie

Dit moet je nog even weten voor je bij ons komt logeren.

Slagboompas

De slagboompas ontvang je bij aankomst op de receptie. Pas hierna kan je het park oprijden en je accommodatie of kampeerplek opzoeken.

Meerdere auto’s

Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kan je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per auto, per dag. Uiteraard is het ook mogelijk om je extra auto(‘s) buiten de slagbomen te parkeren. De kosten hiervoor bedragen ook € 5,00 per auto, per dag (en € 1,00 per uur). Je kunt betalen met je bankpas.

Legitimatie/zwembadkaartjes

De persoonsgebonden legitimatiekaartjes voor het zwembad kan je bij aankomst op het park zelf printen. Dit kan je doen met behulp van uw slagboompas bij de kaartjesautomaten.

Versneld inchecken

Je kan vanuit huis alles regelen om het inchecken en het printen van de persoonsgebonden pasjes te versnellen. Op www.mijnoostappen.nl kan je inloggen en onder het kopje ‘wijzig reisgezelschap’ alvast alle gegevens van alle personen invullen. Hiemee bespaar je veel tijd en kan je zo snel mogelijk van uw vakantie gaan genieten.

Aanreistijden verhuuraccommodatie

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park om gebruik te maken van alle faciliteiten. Vanaf 15:00 mag je je sleutelpas ophalen. Neem wel even de reserverings- en eventueel de betalingsbevestiging(en) mee. Na het ophalen van de sleutel kan je direct de persoonsgebonden kaartjes printen bij de pasjesautomaat.

Aanreistijden kampeerplaats

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park. Als je een slagboompasje heeft ontvangen, is melden bij de receptie niet nodig, alleen de persoonsgebonden kaartjes zal je nog even moeten printen bij de pasjesautomaat. Heb je de slagboompas nog niet ontvangen? Kom dan even naar de receptie. Onze medewerkers kunnen dan alles in orde maken.

Nog bij te boeken

Lacht de zon je al tegemoet? Heb je de barbecue van de buren al geroken en loopt het water je in je mond? Boek dan alvast een barbecue bij! Aan alles is gedacht, van stokbrood, tot salades en sauzen, en natuurlijk niet te vergeten het heerlijke vlees! Zelfs de afwas wordt voor je gedaan en je hoeft geen plekje vrij te houden in je bagage voor een barbecue. Ideaal! Ga daarom naar mijnoostappen.nl en boek alvast je barbecue bij!

Liever iets actiefs doen in je vakantie? In de buurt van van Vakantiepark De Berckt ligt Attractiepark Toverland (20 km: 16 min met de auto), een avontuur voor jong en oud!

Liever aapjes kijken? dat kan in Gaia Zoo (85 km, 57 min. rijden met de auto), wat zich in 2013 al 'De mooste dierentuin van de Benelux' mocht noemen en in 2018 bekroond werd met de titel 'Leukste uitje van Nederland' door de ANWB.

Liever zelf de aap uithangen? Dat kan bij Funforest (10 km 14 minuten met de auto) in Tegelen bij Venlo. Dit park met diverse klimparcoursen is geheel met behuulp van bomen opgetuigd. Klauter van boomtop naar boomtop en dein mee met de wind!

Alle bovengenoemde producten boek je eenvoudig bij via Mijnoostappen.nl