Extra

Babypakket, inclusief kinderbox, kinderbad, kinderstoel en kinderbedje
Prijs per babypakket: €17,50

In het babypakket bestaat uit Kinderbed, -bad, -box en kinderstoel. Met dit pakket boekt u alles wat u nodig heeft voor uw baby tegen een zeer voordelige prijs! Het baby pakket staat klaar in uw accommodatie bij aankomst.

Kinderbox
Prijs per Kinderbox: €6.50

Naar uw kind heeft u even geen omkijken als de kleine speelt in onze kinderbox. Eenvoudig uitklapbaar, maar ook eenvoudig op te ruimen als u even wat meer ruimte nodig heeft. De kinderbox wordt afgeleverd in uw accommodatie.

Kinderstoel
Prijs per Kinderstoel: €6.50

Een stabiele veilige kinderstoel is natuurlijk een must om gezellig samen met het gezin aan tafel te zitten. Deze hoeft u niet zelf mee te nemen, wij zorgen dat deze klaar staat in uw accommodatie.

Kinderbedje
Prijs per kinderbed: €6.50

Met een eigen kinderbed kunnen de kinderen goed bijkomen van alle indrukken die ze tijdens de vakantie beleven. Dit kinderbed staat klaar in uw accommodatie, u hoeft hem alleen nog een plekje te geven en uit te vouwen. Beddengoed niet inbegrepen.

Logiesschadefonds
Prijs van het Logiesschadefonds bedraagt €1,85 per accommodatie, per nacht.

Het logiesschadefonds zorgt voor een volledig onbezorgde vakantie. Stelt u zich eens voor: Per ongeluk een scheur in de bank of de bal van uw zoontje vliegt door het raam. Als u het loggiesschadefonds reserveert, dan regelen wij dat dit soort zaken allemaal worden opgelost en u betaald verder niets. Het logiesschadefonds vrijwaart u voor schade aan de accommodatie en schade aan de in de accommodatie aanwezige inventaris. Schade wordt vergoed als de gast voor de schade aansprakelijk is en de schade hoger is dan € 25,-. Niet inbegrepen zijn brandschade, vandalisme en schade aan klein inventaris

Voorkeurskosten
16,50 per verblijf

Wilt u een plaats dichtbij een speeltuin, centrum faciliteiten, naast elkaar of anders? Door een voorkeursplaats te boeken, kiest u direct de plaats die u wilt hebben. Tegen een meerprijs van 16,50 per accommodatie bent u verzekerd van uw gekozen plaats.

Huisdier
5 euro per huisdier per nacht + 10 euro eindschoonmaakkosten.

Huisdieren zijn van harte welkom op al onze vakantieparken. Per accommodatie en kampeerplaats geldt een maximum van 2 huisdieren. 

Jouw vakantie start hier!
Check de prijs