Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Goedkope vakantiehuisjes

Wil je er lekker even tussenuit in een vakantiehuisje, maar niet teveel geld uitgeven? Bij Oostappen hebben we een erg ruim aanbod aan goedkope vakantiehuisjes in Nederland en België.

Goedkope vakantiehuisjes op de mooiste plekken

Op de Oostappen Vakantieparken kun je heerlijk verblijven in uiteenlopende comfortabele vakantiehuisjes in de natuur. De voordelige vakantiehuisjes zijn gelegen op mooiste plekjes van het park. Verder ligt alles wat je nodig hebt binnen handbereik! Je hebt in deze huisjes genoeg ruimte om alle vakantiespullen op te bergen. Daarnaast kun je met mooi weer heerlijk vertoeven op je privé-terras.

Welk vakantiehuisje past bij jouw wensen?

De vakantiehuisjes op de Oostappen Vakantieparken zijn beschikbaar voor 2-6 personen. Daarnaast zijn in vele huisjes huisdieren toegestaan. Je trouwe viervoeter kan dus gewoon mee op vakantie! Geniet optimaal van een gezellige vakantie in Nederland of België. Alle vakantiehuisjes zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. De comfortabele bedden zorgen voor een goede nachtrust. Ieder park biedt zijn eigen vakantiehuisjes aan, deze kunnen verschillen in voorzieningen, ruimte en indeling.

Bekijk alle goedkope vakantiehuisjes

Waar wil jij heen?

Heb je al een vakantiebestemming in je hoofd? De Oostappen Vakantieparken zijn namelijk gelegen op diverse mooie plekken in Nederland en België.

  • Gelderland
  • Noord-Brabant
  • Zeeland
  • Nederlands-Limburg
  • Belgisch-Limburg

Bekijk hieronder waar alle voordelige vakantieparken exact zijn gelegen.

Ontdek het aanbod

Veel gratis faciliteiten binnen handbereik

Uniek aan de Oostappen Vakantieparken is dat er ontzettend veel gratis faciliteiten aanwezig zijn op het park. Zo komen de vakantiekosten ook niet onverwacht opeens toch hoger uit te vallen dan gepland. Ga je op vakantie met kinderen? Dan komen ze terecht in een waar kinderparadijs. Iedere dag is anders! Elk park is natuurlijk anders en beschikt over andere leuke faciliteiten, zoals een (overdekt) zwembad, strandbad, visvijver, indoor speeltuin en gezellige horecagelegenheden.

Last minute weekend weg 

Voor de beste vakantieaanbiedingen zit je bij Oostappen helemaal op je plek! Er loopt vrijwel altijd een leuke kortingsactie, waardoor je nóg voordeliger een mooi goedkoop vakantiehuisje kun boeken. Ben je benieuwd naar de huidige kortingsprijzen voor een goedkoop weekendje weg? Check deze dan snel hieronder!

Bekijk alle vakantieaanbiedingen