Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Goedkope zomervakantie

De zomervakantie, wie kijkt er niet naar uit?

Heb jij net als ons ook al de zomer in je bol? Wacht dan niet langer en boek je zomervakantie bij Oostappen Vakantieparken! Laat die koude wintermaanden achter je en kijk vooruit naar de warme zomer. Wat is er nou beter dan een weekje met je gezin eropuit naar een van de zonnige Oostappen Vakantieparken? Terwijl de kinderen de hele dag zoet zijn met verschillende activiteiten, zorg jij dat je een mooi kleurtje krijgt in de zon.

Boek een goedkope zomervakantie bij Oostappen Vakantieparken!

Bij Oostappen weten we als geen ander hoe we jou optimaal laten genieten van je zomervakantie. In de zomermaanden bruisen alle vakantieparken van de gezelligheid. Er worden veel leuke (gratis) activiteiten georganiseerd. Ook zal je op een aantal parken regelmatig livemuziek of een DJ horen, terwijl je op een terrasje zit te genieten van een lekker drankje. Daarnaast is er in de Nederlandse schoolvakanties op alle vakantieparken ook een enthousiast animatieteam aanwezig. Kortom, alle ingrediënten voor jouw zomer vakantie zijn aanwezig! … En dat hoeft niet eens zoveel te kosten. ;-)

Superveel gratis faciliteiten

De Oostappen Vakantieparken zijn geschikt voor alle leeftijden! Elk park geeft extra aandacht aan kinderen door het grote en diverse aanbod aan faciliteiten en activiteiten. Vooral in de zomervakantie is het erg gezellig met het animatieteam, bij het (binnen)zwembad en het strandbad! Wordt er regen voorspeld? Wees dan niet getreurd en bekijk het van de zonnige kant! De meeste Oostappen Vakantieparken zijn namelijk ook voorzien van allerlei leuke indoor faciliteiten voor jong en oud. De dag vliegt voorbij!

Naast al deze speciale faciliteiten zijn er natuurlijk ook de standaardfaciliteiten zoals een receptie, restaurant en fietsverhuur. Wacht niet langer en kies uit een van onze Vakantieparken in Nederland en België om te zien welk park bij jou in de buurt ligt! 

Bekijk vakantieparken

Afkoelen in het zwembad

Krijg je het iets te warm door een hittegolf? Oostappen zorgt voor genoeg verkoeling met een leuk en mooi zwembad! Een aantal parken beschikt zelfs over een subtropisch zwembad! Hier beleef je met het hele gezin heel veel waterplezier. De waterglijbanen, whirlpools, stroomversnellingen en nog veel meer waterfun vervelen niet snel! ;-)

Kamperen of huren?

Op de Oostappen Vakantieparken kan het allebei! Waar kies jij voor? Bekijk hieronder het complete verhuur- en kampeeraanbod.

Ik wil kamperen

Ik wil huren

Bekijk alle kortingsprijzen

Bij Oostappen kun je kiezen uit heel veel aanbiedingen. Het hele jaar door zijn er naast de scherpe prijzen, ook talloze aanbiedingen en speciale acties bij Oostappen! Bekijk hier een overzicht van alle lopende aanbiedingen. Zo kun jij in het hoogseizoen nóg voordeliger genieten van een welverdiende vakantie op een van de Oostappen Vakantieparken in Nederland of België.

Boek voordelig jouw zomervakantie