Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Meivakantie

De meivakantie is hét moment om er even lekker tussenuit te gaan met het gezin. Heerlijk genieten van je welverdiende week vol ontspanning en gezelligheid. Op Vakantiepark Heelderpeel, Limburg, ervaar je het op zijn best! 

"Super! Wij zijn hier een midweek naartoe geweest. We hebben ons hier ontzettend geamuseerd." - Juliëtte

Ontdek het park - Boek direct met korting

Meivakantie op Vakantiepark Heelderpeel

De drang om in de meivakantie op vakantie te gaan is onder vakantiegangers in de laatste jaren sterk toegenomen. Ook wij zien dat op ons park. Er even lekker tussenuit met het gezin en je rustmomentje pakken, wij begrijpen het volledig! Naast dat je je volledig kunt ontspannen, kan het zelfs ook al voorkomen dat er in de meivakantie een heerlijk voorjaarszonnetje schijnt. Zo kan kamperen midden in de natuur nog eens voor een uniek vakantiegevoel zorgen!

Meivakantie op een ruim opgezette kampeerplaats

Je meivakantie doorbrengen op een ruim opgezette kampeerplaats in het zuiden van Nederland? Op Vakantiepark Heelderpeel is ieder kampeerseizoen een nieuwe beleving. Hier is kamperen altijd een gezellig samenzijn en hangt er altijd een fijne sfeer. Dit is ook op onze kampeerplaatsen te vinden. De kinderen hebben tijdens de vakantie al snel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt, rondom en op de kampeerplaats kan veilig worden gespeeld en staan er op alle kampeervelden leuke speeltoestellen. Zo kan je ook nog eens een oogje in het zeil houden. Ideaal! 

Op Vakantiepark Heelderpeel is iedereen van harte welkom, ook als je met je eigen vertrouwde tent komt kamperen. Kies je dus voor back to basic kamperen op een topcamping in het zuiden van Nederland? Dan zit je op Vakantiepark Heelderpeel helemaal goed! Tijdens je kampeervakantie op ons park ben je voorzien van alle luxe en comfort die je gewend bent. 

Ja, ik wil een kampeerplaats boeken! 

Meerdere accommodaties beschikbaar in de meivakantie 

Wanneer je ervoor hebt gekomen om met het gezin er even lekker tussenuit te gaan, dan ben je op Vakantiepark Heelderpeel verzekerd van een overnachting in een comfortabel en sfeervol chalet. De vakantiehuisjes zijn geschikt voor 4 personen en dus ideaal voor gezinnen met kinderen. Verder zijn de accommodaties volledig ingericht en ben je voorzien van net dat beetje extra comfort. 

Vakantiepark Heelderpeel biedt de volgende vakantiehuisjes aan:

  • Bungalow Cottage - Een sfeervol kampeerhuisje waar comfortabel en rust centraal staat.
  • Heelderven Mobilehome - Tijdens je verblijf in dit vakantiehuisje ben je van alle gemakken voorzien en beleef je gegarandeerd het heerlijke vakantiegevoel. 

Meivakantie vieren op Vakantiepark Heelderpeel

De leukste faciliteiten voor jong en oud

Op en rond het park is er voor jong en oud van alles te beleven. Na een bezoek aan Vakantiepark Heelderpeel of een van de andere vakantieparken in Nederland, houd je er gegarandeerd een unieke vakantieherinnering aan over. Mede dankzij onze faciliteiten hebben we voor jong en oud altijd iets te bieden. Je zult je dus absoluut geen moment vervelen! 

Heerlijk zwemmen in het grote meer, spelen op de vele speeltoestellen, een verkoelende duik nemen in het zwembad, genieten van smaakvolle gerechtjes op het panoramaterras of je kinderen uitdagen voor een potje midgetgolf. Op Vakantiepark Heelderpeel is er voor iedereen genoeg vertier! 

Animatieteam aanwezig in de meivakantie

Naast al die leuke faciliteiten, staat er in de meivakantie ook dagelijks een enthousiast animatieteam klaar om jouw kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Het animatieteam, Cosmo, organiseert iedere dag de leukste activiteiten. Van sportwedstrijden tot aan knutselochtenden, en van speurtochten tot aan disco-avonden. Het animatieteam staat garant voor veel plezier en gezelligheid! 

Boek nu je meivakantie!

Wil je graag de meivakantie doorbrengen op ons gezellige vakantiepark in het zuiden van Nederland? Vul dan het aantal personen in, je voorkeur qua verblijfsmogelijkheid en de aankomst- en vertrekdatum. Wij laten je dan gelijk zien wat er beschikbaar is!

Boek nu