Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Vakantiepark Noord-Limburg

Vakantiepark Heelderpeel, gelegen in Noord-Limburg, is een veelzijdig vakantiepark dat veel te bieden heeft. Voor zowel jonge als de wat oudere vakantiegangers is er van alles te beleven. Neem jij liever een heerlijke duik in het grote buitenzwembad? Of ga je liever dobberen op de natuurplas? Wij heten je van harte op het gezelligste vakantiepark van Noord-Limburg en omgeving! 

Wat heeft ons vakantiepark in Noord-Limburg allemaal te bieden?

Oostappen staat bekend om zijn prachtige vakantieparken met goedkope kampeerplaatsen, chalets en bungalows. Wij zien graag iedereen vakantie vieren en daar streven we ook naar. Dus wil jij lekker op vakantie kunnen gaan, zonder dat het je al te veel geld kost? Kom dan naar Vakantiepark Heelderpeel en geniet van je goedkope vakantie! 

Naast dat je al tegen een scherpe prijs een vakantie kunt boeken bij Vakantiepark Heelderpeel, is er op het vakantiepark elke dag genoeg te beleven. Het animatieteam, aanwezig in de Nederlandse schoolvakanties, organiseert keer op keer een gevarieerd animatieprogramma. Niemand zal zich een moment vervelen op ons mooi gelegen vakantiepark in Noord-Limburg. Dat garanderen we! 

Comfortabel overnachten in een sfeervolle accommodatie

Een lekker weekendje of zelfs weekje weg naar het prachtige Limburg, vrijwel iedere vakantieganger wilt het eens ervaart hebben. Op Vakantiepark Heelderpeel verblijf je tijdens je vakantie in een sfeervolle en mooie bungalow of chalet. De accommodaties zijn gezellig en praktisch ingericht en zorgen voor een aangenaam vakantiegevoel. Tijdens het boeken van een vakantie op ons vakantiepark in Noord-Limburg heb je de keuze uit de volgende accommodaties:

Kies je favoriet en geniet samen met het hele gezin van een goedkope vakantie op Vakantiepark Heelderpeel. Wij verwelkomen je graag op het gezelligste vakantiepark van Noord-Limburg en omgeving! 

Boek je vakantie

Vakantiepark in Noord-Limburg

Of ga je toch liever voor back to basic kamperen?

Het is natuurlijk maar net wat jij en de kinderen het liefst doen. Om iedereen een zo fijn mogelijke vakantie te kunnen bieden hebben we in ons aanbod ook kampeerplaatsen. Dit zijn ruim opgezette plaatsen waar je met je eigen vertrouwde tent of caravan uitstekend op kunt kamperen, met natuurlijk voldoende privacy en in alle rust. 

Of je nu liever komt kamperen of je vakantie doorbrengt in een sfeervolle accommodatie, op Vakantiepark Heelderpeel ervaar je pas echt wat een onbezorgde en fijne vakantie is. 

Vakantiepark met strandbad

Uitstekende faciliteiten op Vakantiepark Heelderpeel

Tijdens een vakantie wilt natuurlijk iedereen de mogelijkheid hebben om gebruik te maken van de vele faciliteiten op het vakantiepark. En natuurlijk hebben ook wij hier aan gedacht! Zo kunnen de kinderen naar hartenlust spelen in de vele speeltuinen, bij het zandstrand of in de Nederlandse vakanties deelnemen aan de georganiseerde activiteiten. Maar zoals je bij alle Oostappen Vakantieparken gewend bent zijn er ook faciliteiten voor het hele gezin, zoals een restaurant, cafetaria en kan je op het terras heerlijk genieten van de warme zomerse dag. En natuurlijk wel onder het genot van een lekker drankje of hapje.

Bekijk alle faciliteiten

Op vakantie met je trouwe viervoeter

Je lieve, trouwe viervoeter moeten thuislaten, omdat ze niet toegestaan zijn op het vakantiepark... Niemand kijkt uit naar zo een soortgelijk bericht. Op Vakantiepark Heelderpeel is je hond dus gewoon van harte welkom! Wij vinden het juist hartstikke gezellig als je je trouwe viervoeter meeneemt! Kom dus lekker samen met je hond vakantie vieren op Vakantiepark Heelderpeel en geniet van een heerlijke, zorgeloze vakantie. Tot dan! 

Er even lekker tussenuit in de meivakantie 

In de meivakantie er even tussenuit en genieten van het heerlijke zonnetje? Je meivakantie doorbrengen op Vakantiepark Heelderpeel is pas echt aangenaam! De vele faciliteiten in combinatie met het warme weer maken veel mogelijk. Zo kunnen er weer gezellige (water)activiteiten georganiseerd worden en kan er heerlijk genoten worden bij het strandbad of zwembad.

Vakantie aanbiedingen

Wij vinden al sinds de oprichting van Oostappen Groep B.V. dat iedereen goedkoop op vakantie kunt gaan. Want wij vinden het juist fijn dat iedereen kan genieten van een vakantie. Wij hanteren daarom al een lange tijd voordelige tarieven en hebben we ook een speciale pagina met last minute aanbiedingen. Zo kunnen ook de mensen die iets minder te besteden hebben genieten van een heerlijke vakantie op één van de vakantieparken van Oostappen. 

Boek ons Vakantiepark

Wil jij net als vele anderen ook gebruikmaken van de vele faciliteiten op Vakantiepark Heelderpeel? En ga je graag met het gezin op vakantie? Kom dan gezellig vakantie vieren op Vakantiepark Heelderpeel en ga een ontzorgde, maar vooral op-en-top vakantie tegemoet. De meest aangename faciliteiten wachten op je... Kom jij ook? 

Boek nu