Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Vakantiepark Roermond

Vakantiepark Heelderpeel, gelegen in Midden-Limburg en dus dicht bij Roermond is een heerlijke vakantiebestemming. Hier vier je vakantie in alle rust en met volop ruimte, maar ook veel gezelligheid en uitstekende faciliteiten. Kortom, zoek je een vakantiepark bij Roermond, kom dan naar Vakantiepark Heelderpeel.

Vakantiepark bij Roermond

Vakantiepark Heelderpeel is een prachtig vakantiepark, gelegen in Midden-Limburg. Met een natuurbad en heerlijk lang zandstrand kun je heerlijk zwemmen en een beetje verkoeling opzoeken tijdens een warme zomerdag. Met een sportveld voor buitenactiviteiten, een verwarmd buitenzwembad en genoeg bezienswaardigheden in de schitterende omgeving, is er geen moment te vervelen! Ontdek Vakantiepark Heelderpeel en verken de omgeving van Roermond en de rest van Limburg.

Overnachten op vakantiepark bij Roermond

Overnachten bij ons kan op vele manieren. Kom bijvoorbeeld met je eigen tentje of caravan en verblijf op onze ruim opgezette kampeerplaatsen. Geniet van een perceel van ongeveer 100 m2, een watertappunt, rioolaansluiting en nog veel meer voorzieningen. Er is altijd wel iemand die gaat barbecuen en de kinderen maken snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Dat is puur genieten met heel veel gezelligheid en plezier!

Kamperen op Vakantiepark Heelderpeel

Daarnaast bieden wij verschillende accommodaties aan voor een wat luxer verblijf. Zo geniet van het kampeerleven, maar met de luxe en het gemak van thuis! Comfortabele bedden, een ingerichte keuken en een heerlijk terras om van het zonnetje te genieten met een drankje. Op Vakantiepark Heelderpeel kun je kiezen tussen de volgende accommodaties:

  • Bungalow Cottage (4 personen)
  • Dalvik Villa (4 personen)
  • Mobilehome (4-6 personen)

Boek jouw favoriete accommodatie

Vakantiepark Roermond

Faciliteiten voor jong en oud

Niemand wil zich vervelen tijdens de vakantie, daarom zorgen we dat er genoeg te doen is met vele faciliteiten. Zo ligt ons vakantiepark aan het prachtige natuurbad Heelderpeel met een prachtig zandstrand en ligweide. Dat is urenlang plezier voor alle leeftijden. Daarnaast zijn er genoeg buitenactiviteiten te beleven op ons sportveld. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, volleybal en badminton. In het hart van het park bevindt zich een verwarmd buitenzwembad en restaurant. Geniet hier van een hapje en een drankje met een schitterend uitzicht over het water.

Een leuk dagje uit

Voor een gezellig dagje uit samen met het hele gezin zit je in Roermond goed. Designer Outlet Roermond staat bekend als het populairste uitje. Hier vind je een gevarieerd winkelaanbod, sfeervolle restaurants en meerdere terrasjes. Wist je dat je bij Designet Outlet Roermond het hele jaar profiteert van hoge kortingen op meer dan 185 designermerken? 

Boek je vakantie!