Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Vakantiepark Houthalen Helchteren

Ontdek bourgondisch België! Park Hengelhoef is prachtig gelegen tussen de bossen, heide en duinen. Boek voordelig bij Oostappen!

Gemoedelijk kindvriendelijk vakantiepark in Houthalen-Helchteren

Park Hengelhoef heeft een centrale ligging in België en vormt het ideale startpunt om de directe omgeving te ontdekken. Het kindvriendelijke park in Houthalen-Helchteren is aangesloten op diverse mooie fietsroutes die je brengen naar de mooiste verborgen groene plekjes. Verder kun je heerlijk wandelen door de natuurreservaten Tenhaagdoornheide, De Teut en De Maten.

Voor een leuk uitje (vol adrenaline) met het hele gezin, breng je een bezoek aan Bobbejaanland. Een groot pretpark met meer dan 40 attracties! 

Welke accommodatie heeft jouw voorkeur?

Ons vakantiepark in Houthalen-Helchteren heeft een ruim aanbod aan accommodaties. Een chalet, diverse mobile homes, een appartement en een mooie vrijstaande kampeerbungalow. Voor een kampeervakantie kun je ook prima terecht op Park Hengelhoef. Ervaar de gezellige sfeer op de camping terwijl je geniet van veel ruimte en comfort. De natuurrijke omgevind doet iedereen goed!

Vele gratis voorzieningen

Op Park Hengelhoef zijn vele gratis voorzieningen aanwezig, waar iedereen zich mee weet te vermaken. Vakantiepret met het hele gezin staat bij ons dan ook centraal. Uniek is het grote subtropische zwemparadijs. Geniet hier van de aanzwellende golven in het golfbad of kom heerlijk tot rust in de sauna. Bij goed weer kun je lekker zonnen op het uitgestrekte zandstrand, terwijl de kinderen op de achtergrond klimmen en klauteren op een prachtig piratenspeelschip. Andere leuke faciliteiten:

Boek ons vakantiepark in Houthalen-Helchteren