Halloween in de herfstvakantie

Ook zo'n zin in Halloween? Tijdens de herfstvakantie organiseren wij voor onze grote en kleine gasten griezelig gave Halloween activiteiten. Griezel met het hele gezin vanaf vrijdag 13 oktober tot maandag 30 oktober. Wat dacht je van een spookhuis, lampionnenoptocht en een speciale Trick & Treat spooktocht! Lopen de rillingen al over je rug?

Berckterveld Mobilehome

Geniet optimaal van de herfstvakantie in de Berckterveld Mobilehome op De Berckt, van alle gemakken voorzien biedt dit een 'veilig' onderkomen na alle griezelige activiteiten. 

Weekend all-in* in een Berckterveld Mobilehome met 4 personen € 139,-
Midweek all-in* in een Berckterveld Mobilehome met 4 personen € 173,-
Week in all-in* een Berckterveld Mobilehome met 4 personen € 245,-

*De prijs is inclusief bedlinnen, reserveringskosten en toeristenbelasting, dus geen extra verrassingen.

Direct boeken

 

Helden Mobilehome

Wil je met een groter gezelschap komen griezelen? De Helden Mobilehome is geschikt voor 6 personen. 

Weekend all-in* in een Helden Mobilehome met 6 personen € 159,-
Midweek all-in* in een Helden Mobilehome met 6 personen € 183,-
Week in all-in* een Helden Mobilehome met 6 personen € 275,-

*De prijs is inclusief bedlinnen, reserveringskosten en toeristenbelasting, dus geen extra verrassingen.

Direct boeken

In Toverland op slechts 15 km van De Berckt vind je dit jaar de grootste griezels, de spannendste attracties en shows die je de rillingen bezorgen. Als je durft vier jij deze herfstvakantie dus Halloween als nooit tevoren.

Angstaanjagende Halloween in Toverland

Het leek jou een leuk idee, Halloween vieren in Toverland? Je zag het al helemaal voor je; een avondje gillen in het donker, een beetje rondlopen tussen verlichte pompoenen. Pompoenen… Wat had je het mis. Gruwelijk mis. Want dit wordt een heel ander verhaal.

Al eerder werd Toverland opgeschrikt door helse gebeurtenissen in de dagen voor Halloween. Met de angstaanjagende gebeurtenissen van afgelopen Halloween nog haarscherp op het netvlies, maakt Toverland zich ook dit jaar weer op voor een reeks wrede taferelen. In aanloop naar Halloween wordt het park overgenomen door gruwelijke wezens. Ze dolen door acht doodenge scare zones terwijl ze jou in het vizier houden. Geduldig wachten ze af, tot het moment dat je heel even denkt veilig te zijn. En dan staan ze ineens achter je en tikken ze jou op de schouder…

Bereid je voor op acht verschillende scare zones en vergeet de Halloween Toverstaf niet. Misschien kan die je nog redden. Wij wensen je veel geluk. Je zult het nodig hebben.

Op 13, 14, 18, 19, 20, 21, 27 en 28 oktober 2017 breekt vanaf 19:00 uur opnieuw de hel los in Toverland. Tijdens Halloween is Toverland tot 23.00 uur geopend!

  

 

 

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!