Oostappen Vakantieparken hoofdsponsor KampeerTV

In 12 draaidagen heeft het team van KampeerTV haar best gedaan om alle parken zo mooi en zo leuk mogelijk in beeld te brengen. Het resultaat mag er wezen en geven een goed beeld van alle gezelligheid op alle Oostappen Vakantieparken en de schitterende omgeving!

Natuurlijk wilt u deze gezelligheid zelf ervaren! Dat kan nu heel voordelig! Boek nu een weekendje, midweek of vakantie op een van de Oostappen Vakantieparken met 30% KampeerTV korting!

Gratis kan ook! Na elke uitzending op zondag komt er een prijsvraag op onze Facebookpagina. Het antwoord op deze vraag is te vinden in de uitzending. Onder alle goede antwoorden verloten wij een weekendje of midweek weg naar één van de Oostappen Vakantieparken! Wij geven dus 10 gratis midweken of weekenden weg! Kans maken? Like ons nu!

 

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!