Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Kamperen Nederland

Kamperen in Nederland heeft veel voordelen

Kamperen in Nederland wordt steeds populairder! Waarom zou je met het hele gezin lange autoritten afleggen, als er in Nederland ook superveel mooie plekken in de natuur te ontdekken zijn. Kies voor een mooie camping in de bossen, bij de heide of aan de kust. Alle Oostappen Vakantieparken liggen op bijzondere natuurrijke locaties in Nederland en België. Een ander bijkomend voordeel van dichtbij huis op vakantie gaan, is dat je (klein)kinderen zo zonder veel moeite allerlei vakantievriendjes hebben gemaakt! Elkaar niet begrijpen doordat je een andere taal spreekt, zorgt tijdens jouw kampeervakantie in Nederland voor geen problemen.

Bij Oostappen genieten je van het vrije kampeerleven en ontdek de onbevangen vakantiesfeer op de parken in Nederland en België. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en dichtbij vele gratis faciliteiten.

Boek nu je kampeervakantie

Zoek je een kindvriendelijke camping?

Kies je voor een kampeervakantie bij een van de Oostappen Vakantieparken? Dan kies je voor een vakantie boordevol comfort en vakantieplezier! Elk park geeft extra veel aandacht aan kinderen. Het professionele maakt er in de Nederlandse schoolvakanties altijd een feestje van! 

Verder beschikken alle Oostappen campings in Nederland over een groot en divers aanbod aan faciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een subtropisch zwembad, strandbad, visvijver, indoor speeltuin en nog veel meer! Wij doen er alles aan om onze vakantieparken zo kindvriendelijk mogelijk te maken, zodat jong en oud geniet van een heerlijke vakantie. Daarnaast zijn vrijwel alle faciliteiten bij de prijs inbegrepen, waardoor je tijdens je vakantie lekker onbezorgd kunt genieten. Kortom: vakantie vieren zoals het hoort.

Is glamping wat voor jou?

Wil je liever niet je eigen tentje opzetten? … Maar wel optimaal genieten van het heerlijke kampeergevoel? Ook dat kan! We hebben op diverse parken ook mogelijkheden om te verblijven in een comfortabele tent (die is uitgerust met bedden en een eigen keukentje) of een mooie kampeerbungalow. Scheelt jou weer spullen inpakken!

Kamperen in Nederland

Altijd de beste kampeeraanbiedingen

Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van een welverdiende vakantie. Daarom bieden we onze vakanties altijd aan tegen een scherpe prijs. Ook lopen er het hele jaar door speciale acties en leuke aanbiedingen, waardoor jouw vakantie nóg voordeliger wordt!

Bekijk al onze kampeeraanbiedingen 

Wil je langdurig kamperen?

De Oostappen Vakantieparken zijn heerlijk om een paar dagen of paar weken op te kamperen. We begrijpen echter ook maar al te goed, als dit voor jou te kort is. Het is daarom ook mogelijk om voor een langere periode te kamperen op een vaste plaats. Onze ruime kampeerplaatsen en grote aanbod van faciliteiten zorgen voor een aangenaam langdurig verblijf. Zo bieden we naast seizoenplaatsen ook jaarplaatsen aan, zodat je het hele jaar door op elk gewenst moment er even een weekendje tussenuit kunt gaan!