Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Kindercamping Nederland

De mooiste kindercampings in Nederland

Kindercampings zijn er in allerlei soorten en maten. Alle Oostappen Vakantieparken vallen in de categorie ‘groot’. Dat betekent dat er ook enorm veel te doen is voor de kids! Daarnaast zijn de kindercampings ook weer niet zo grootschalig dat het gemoedelijke vakantiegevoel verloren gaat. Dit komt ook mede doordat alle kindercampings in Nederland beschikken over verschillende kampeervelden. De sfeer is hier altijd goed. Kortom, voor het echte vakantiegevoel hoef je zeker niet ver te reizen! Nederland heeft je genoeg moois te bieden.

Bekijk alle Oostappen kindercampings in Nederland

Eindeloos veel waterpret!

Alle Oostappen kindercampings staan bekend om de enorme waterpret die je er kunt beleven zonder hier extra kosten voor te betalen! De campings beschikken namelijk over allemaal superleuke gratis zwemfaciliteiten! Als de camping zelf geen eigen zwembad heeft, krijg je op vrijwel alle kindercampings gratis toegang tot een nabij gelegen camping met subtropisch zwembad. Jarenlang beleven campinggasten al enorm veel waterpret op onze parken. Ook de strandbaden zijn erg populair. Hier kun je heerlijk ontspannen en lekker zonnebaden. De kinderen kunnen ondertussen lekker spetteren in het water of mooie zandkastelen maken. Puur genieten! 

"Het zwembad is geweldig leuk met diverse glijbanen en een wildwaterbaan." - Werner

Ruime kampeerplaatsen & verhuuraccommodaties

Op de Oostappen kindercampings kun je heerlijk onbezorgd kamperen in de natuur. Zoek een mooi plekje nabij het water of een lekker beschutte kampeerplek tussen de bomen. Er zijn genoeg mogelijkheden! Geniet van de gezellige kampeersfeer. Het gevoel werkt bijna verslavend! Steek de BBQ aan om het gevoel helemaal compleet te maken.

Is kamperen niet helemaal je ding? We hebben ook ruime accommodaties waar je in kunt verblijven met de kinderen. Bekijk snel onze mooie vakantieaanbiedingen en stel de vakantie samen die je perfect aansluit bij jullie wensen!

Kindercamping Nederland

Wat maakt de Oostappen kindercampings zo succesvol?

Kindvriendelijkheid en gastvrijheid voor een betaalbare prijs. Dat is waar de Oostappen kindercampings voor staan. Onze slogan is niet voor niets "Vakantie voor iedereen!" Kinderen kijken hun ogen uit op onze campings. Er valt zoveel te beleven! Zwemmen, klimmen, glijden, springen, midgetgolfen... En ga zo maar door! In de zomervakanties verzorgen we op alle campings ook een superleuk en divers animatieprogramma voor jong en oud. Onze animatieteams weten telkens weer te verrassen! De kinderen beleven de tijd van hun leven.

“Mooi vakantiepark voor een vriendelijke prijs. Van alle gemakken voorzien. Leuke animatie voor de kinderen.” - Pauline

Voorbeelden leuke animatieactiviteiten:

  • Knutselen;
  • Dansen;
  • Schuimparty;
  • Ontdekkingstochten;
  • Participatieheater;
  • Kinderdisco;
  • Schminkfestijn.

Boek je vakantie