Tijdelijk huren voor langere tijd?

Voor langere tijd ergens verblijven?

Bij Oostappen Vakantieparken worden de meeste accommodaties verhuurd voor recreatiedoeleinden. De meeste mensen komen hier een aantal dagen tot een aantal weken hun vakantie doorbrengen. Ben je op zoek naar het huren van verblijfsaccommodaties voor een langere tijd? Ook dat kan bij Oostappen Vakantieparken. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar tijdelijke woonruimte bij renovatie of verhuizing kan je langdurig huren bij Oostappen. Onze recreatiewoningen worden ook verhuurd aan mensen die tijdelijk uit het buitenland in Nederland verblijven. Wij verhuren bijvoorbeeld ook aan arbeidsmigranten (expats). 

Langdurig huren bij Oostappen

Oostappen biedt iedereen de mogelijkheid tot langdurig huren. Bij ons kan je terecht voor betaalbare woonruimte voor een kort of langdurig verblijf. De beschikbare accommodaties voor langdruig verblijf verschillen van comforthomes, chalets, appartementen en bungalows. Hier kan je terecht met 4 tot 8 personen. 

Laat je informeren

Voor meer informatie over het huren van een verblijfsaccommodatie voor langere tijd, bezoek de website van Habitoflex B.V., www.habitoflex.nl, de specialist in tijdelijk huren, of neem telefonisch contact op met 
+31 (0)6 3000 14 30.

Ontdek Habitoflex

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek) of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!