Lastminute - Pretparkarrangement

Boek nu jouw vakantie in combinatie met een pretparkarrangement!

Lekker een hele dag rondwandelen in de leukste pretparken van Nederland en daarna neerploffen op de bank van de comforthome of chalet vlakbij! Dat kan met de pretparkarrangementen van Oostappen Vakantieparken ook nog eens super voordelig! 

VAKANTIEPARK HENGELHOEF IN COMBINATIE MET PLOPSA INDOOR HASSELT

Dat is leuk, tijdens je vakantie op Hengelhoef een dagje naar Plopsa Indoor Hasselt waar je al jouw Studio 100 vrienden ziet. In Plopsa Indoor Hasselt worden regelmatig shows georganiseerd met bijv. Bumba, K3 of Kabouter Klus. Bovendien zijn er heel veel leuke attracties en zullen de kids zich supergoed vermaken. Klimmen, glijden, zweven of botsen... je kunt het zo gek niet bedenken of het kan in Plopsa Indoor Hasselt.

Omdat je na een leuke dag in Plopsa Hasselt vast geen zin hebt om nog uren in de auto te zitten, combineer je het gewoon met je verblijf op Vakantiepark Hengelhoef. Daar gaat de vakantie dan nog lekker door, bijv. in het mooie subtropische zwembad.

EEN WEEKEND BOEK JE AL VANAF € 111,00

 *De weergegeven prijzen zijn exclusief reserveringskosten (€20,00), toeristenbelasting (afhankelijk van het vakantiepark van uw keuze) en bedlinnen (€9,50 per persoon)

Profiteer nu!

De vermelde prijzen zijn ter illustratie, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De daadwerkelijke boekingsprijzen zijn afhankelijk van locatie, accommodatie en periode.

We hebben onze prijzen inclusief gemaakt, om het je zo transparant mogelijk te kunnen presenteren. Alle tarieven zijn conform wetgeving incl. plaatsgebonden toeslagen en exclusief persoonsgebonden toeslagen. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang je vakantie wilt vieren op de Oostappen Vakantieparken.

Bijkomende kosten kampeerplaats en verhuur per boeking:

  • Reserveringskosten: € 20,00
  • Diverse heffingen/toeristenbelasting p.p.p.n. (wisselt per locatie)
  • Lakenpakketten: € 9,50 p.p. (niet van toepassing bij kampeerplaatsen)

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek) of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!