Aanreisinformatie

Beste gast,

Over enkele dagen mogen we je verwelkomen op Vakantiepark Marina Beach

Wij willen je graag alvast wat meer vertellen over uw verblijf.

Bekijk alvast de openingstijden

Lees de veel gestelde vragen

Verken alvast het park met de plattegrond

Verken alvast de omgeving en het park

Contact en reisinformatie

Hier zijn wij te vinden! Plan alvast je reis, of bel nog even voor wat aanvullende informatie of om producten en tickets bij te boeken!

Oostappen Vakantiepark Marina Beach
Middenweg 1
4542 PN Hoek (NL)

Voor vragen over de boeking bel naar: +31 (0)115 48 17 30

Bereikbaarheid

MET DE AUTO:

Vanuit N62 Hoek: Volg de N62 en N61.

Vertrek in zuidelijke richting op de N62 (2,0 km). Neem de afslag richting de Hoofdweg/de N61 (300 m). Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor Hoek/Oostburg/N61 en voeg in op de Hoofdweg/de N61 (2,3 km). Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Hoofdweg/de N61. Ga verder op de N61 (4,7 km). Rij naar je bestemming op Vakantiepark Marina Beach.

MET HET OPENBAAR VERVOER: 

Vanuit Terneuzen, busstation Westerscheldetunnel:  Neem bus 1 Oostburg Ziekenhuis. Stap uit bij halte Biervliet, Braakman. Vanuit halte Biervliet, Braakman loopt u 1,2 kilometer (14 min) tot Vakantiepark Marina Beach. 

Ga voor een actuele routebeschrijving vanuit je startpunt naar: www.9292ov.nl 

Contactformulier

Belangrijke informatie

Dit moet je nog even weten voor je bij ons komt logeren.

Slagboompas

De slagboompas ontvang je bij aankomst op de receptie. Pas hierna kan je het park oprijden en je accommodatie of kampeerplek opzoeken.

Meerdere auto’s

Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kan je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3.00 per auto, per dag. Uiteraard is het altijd mogelijk om je extra auto(‘s) buiten de slagbomen te parkeren. De kosten hiervoor bedragen ook € 3.00 per auto, per dag.

Versneld inchecken

Je kan vanuit huis alles regelen om het inchecken en het printen van de persoonsgebonden pasjes te versnellen. Op www.mijnoostappen.nl kan je inloggen en onder het kopje ‘wijzig reisgezelschap’ alvast alle gegevens van alle personen invullen. Hiemee bespaar je veel tijd en kan je zo snel mogelijk van uw vakantie gaan genieten.

Aanreistijden verhuuraccommodatie

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park om gebruik te maken van alle faciliteiten. Vanaf 15:00 mag je je sleutelpas ophalen. Neem wel even de reserverings- en eventueel de betalingsbevestiging(en) mee. Na het ophalen van de sleutel kan je direct de persoonsgebonden kaartjes printen bij de pasjesautomaat.

Aanreistijden kampeerplaats

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park. Als je een slagboompasje heeft ontvangen, is melden bij de receptie niet nodig, alleen de persoonsgebonden kaartjes zal je nog even moeten printen bij de pasjesautomaat. Heb je de slagboompas nog niet ontvangen? Kom dan even naar de receptie. Onze medewerkers kunnen dan alles in orde maken.

Nog bij te boeken

Lacht de zon je al tegemoet? Heb je de barbecue van de buren al geroken en loopt het water je in je mond? Boek dan alvast een barbecue bij! Aan alles is gedacht, van stokbrood, tot salades en sauzen, en natuurlijk niet te vergeten het heerlijke vlees! Zelfs de afwas wordt voor je gedaan en je hoeft geen plekje vrij te houden in je bagage voor een barbecue. Ideaal! Ga daarom naar mijnoostappen.nl en boek alvast je barbecue bij!

 Alle bovengenoemde producten boek je eenvoudig met korting bij via Mijnoostappen.nl, of bestel je met korting bij de receptie.