Zoek en boek jouw vakantie
Boek jouw vakantie
Boekingscentrale: 0900-9677 (€0,90 p/gesprek)
Zoek en boek jouw vakantie
Boek jouw vakantie
Boekingscentrale: 0900-9677 (€0,90 p/gesprek)

Oostappen Groep


Oostappen Groep Vakantieparken is één van de grootste particuliere recreatiebedrijven in de Benelux. De filosofie van Oostappen Groep Vakantieparken is dat voor iedereen een topvakantie toegankelijk moet zijn. De organisatie staat bekend in de branche als een eigentijds en trendsettend recreatiebedrijf, een bedrijf met visie.
 
Peter Gillis, enig eigenaar en oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken, heeft met zijn kordate handelen gezorgd voor een snelle groei van zijn concern. Inmiddels beschikt het concern met Vakantieparken Marina Beach, Rivièra Beach, Zilverstrand, Parelstrand, Arnhem, De Berckt, Hengelhoef, Elfenmeer, Brugse Heide, Droomgaard, Blauwe Meer en Prinsenmeer over twaalf zeer goed bezochte vakantieparken. Samen goed voor circa 14.450 plaatsen. (765 hectare), 27.650 bedden en een bezettingscapaciteit van 60.000 personen per dag tijdens hoogseizoen periodes. De parken staan bekend om het uitgebreide entertainment en vermaak. Gasten komen met name uit Nederland, België en Duitsland.
 
Deze site geeft u een goed beeld van de Oostappen Groep Vakantieparken; een organisatie waar recreatie 'a way of life' is en waar we geloven in de formule ‘Vakantie voor Iedereen!’ Lees hier meer over op onze zakelijke website.

Facebook
Sluit
Twitter
Sluit
App
Gastgemak APP
Sluit

Oostappen
Oostappen Vakantieparken
Sluit

12 fantastische Vakantieparken in Nederland en België gelegen op de meest adembenemende locaties en voorzien van alle denkbare faciliteiten ...  dat is Oostappen Vakantieparken!

Bekijk ze hier