Over Oostappen

Vakantie vieren op de mooiste vakantieparken in Nederland en België. Bij Oostappen Vakantieparken kun je heel veel leuke dingen doen en beleven. En dat allemaal inclusief!

VISIE

Oostappen Groep Vakantieparken is één van de grootste particuliere recreatiebedrijven in de Benelux. De filosofie van Oostappen Groep Vakantieparken is dat voor iedereen een topvakantie toegankelijk moet zijn. De organisatie staat bekend in de branche als een eigentijds en trendsettend recreatiebedrijf, een bedrijf met visie. Kenmerkend voor de Oostappen Groep Vakantieparken zijn de begrippen als 'kwaliteit', 'veiligheid', 'gastvrijheid', 'kindvriendelijkheid' en een compleet vakantieaanbod.

GROEI

Inmiddels beschikt het concern met Hengelhoef, Blauwe Meer, Prinsenmeer, Marina Beach, Parelstrand, Arnhem, De Berckt, Brugse Heide, Heelderpeel, Boschbeek en Slot Cranendonck over 11 zeer goed bezochte vakantieparken. Stuk voor stuk omringd door de prachtigste natuurgebieden, met tal van interessante mogelijkheden voor verkenning en beleving.

VERMAAK

Tevens staan de parken bekend om het uitgebreide entertainment en vermaak. Uniek in het concept van Oostappen Groep Vakantieparken is namelijk dat voor gasten bijna alle faciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Zo vind je op elk park een zeer gevarieerd en hoogstaand aanbod van zwem, sport, spel, horeca en entertainment faciliteiten en activiteiten.

Wij wensen je veel vakantieplezier!

Jouw vakantie start hier!
Check de prijs