Over Oostappen

Vakantie vieren op de mooiste vakantieparken met heel veel leuke dingen doen en beleven! En dat allemaal inclusief! 

Visie

Oostappen Groep Vakantieparken is één van de grootste particuliere recreatiebedrijven in de Benelux. De filosofie van Oostappen Groep Vakantieparken is dat voor iedereen een topvakantie toegankelijk moet zijn. De organisatie staat bekend in de branche als een eigentijds en trendsettend recreatiebedrijf, een bedrijf met visie. Kenmerkend voor de Oostappen Groep Vakantieparken zijn de begrippen als 'kwaliteit', 'veiligheid', 'gastvrijheid', 'kindvriendelijkheid' en een compleet vakantieaanbod.

Groei

Peter Gillis, enig eigenaar en oprichter van de Oostappen Groep Vakantieparken, heeft met zijn kordate handelen gezorgd voor een snelle groei van zijn concern. Inmiddels beschikt het concern met Hengelhoef, Blauwe Meer, Prinsemeer, Marina Beach, Parelstrand, Arnhem, De Berckt, Brugse Heide en Heelderpeel over 9 zeer goed bezochte vakantieparken. Stuk voor stuk omringd door de prachtigste natuurgebieden, met tal van interessante mogelijkheden voor verkenning en beleving.

 

MVO

Oostappen Vakantieparken werkt samen met diverse organisaties, zoals Stichting De Vakantiebank, Stichting Doe een Wens en Stichting Verwenevent. Voor iedere organisatie spelen wij een significante rol in de hulpverlening. Lees hier meer informatie over deze projecten.

Vermaak

Tevens staan de parken bekend om het uitgebreide entertainment en vermaak. Uniek in het concept van Oostappen Groep Vakantieparken is namelijk dat voor gasten bijna alle faciliteiten zijn inbegrepen in de prijs. Zo vind je op elk park een zeer gevarieerd en hoogstaand aanbod van zwem, sport, spel, horeca en entertainment faciliteiten en activiteiten.

Wij wensen je veel vakantieplezier!

Bekijk al onze parken

10 redenen om naar Oostappen te gaan!

Je twijfels zullen, na het lezen van deze blogpost, als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Meer lezen

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek) of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!