Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Jaarplaatsen

Het lijkt zo onbereikbaar: altijd vakantie! Toch is het dichterbij dan je denkt. Er zijn al heel veel ‘Oostappen-gangers’ die je voor gingen! De vele gratis faciliteiten, de fantastische ligging van alle parken, de uitgebreide voorzieningen en het spectaculaire entertainment: allemaal zaken die de Oostappen Groep Vakantieparken uniek maken. 

Prachtige ruime jaarplaatsen

Stuk voor stuk zijn de jaarplaatsen prachtig gelegen; verscholen midden in de natuur en voorzien van alle comfort. Op ieder moment kan je er even tussenuit. Lekker met zijn tweetjes of samen met (klein)kinderen, vrienden of familie. Dichtbij, maar toch helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. In jouw eigen paradijsje in de vorm van een stacaravan of chalet.

Je kan een eigen jaarplaats uitzoeken. De percelen zijn ongeveer 150 m2 groot, met 6 tot 16 A, elektra, riool, water, gas en CAI (ongeveer 25 zenders). Je kan gebruik maken van alle faciliteiten op het park. De jaarplaatsen zijn jaarrond toegankelijk.

Neem voor meer informatie contact op met onze boekingscentrale: (+31) 0493 32 69 77 of neem contact op met een van onze vakantieparken. 

Oostappen Vakantieparken

Op de volgende Oostappen Vakantieparken kun je terecht voor een jaarplaats:

Vakantiepark Prinsenmeer - Asten
Vakantiepark De Berckt - Baarlo
Vakantiepark Arnhem - Arnhem
Vakantiepark Marina Beach - Hoek
Park Blauwe Meer - Lommel (België)
Park Parelstrand - Lommel (België)

Oostappen Caravans

Op zoek naar een geschikt chalet of stacaravan? Dan sluit het aanbod van Oostappen Caravans perfect aan bij uw eigen wensen. U kunt kiezen uit een breed en modern aanbod van nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets. Bovendien staat Oostappen Caravans al sinds 1986 garant voor kwaliteit en goede service. De chalet of stacaravan wordt vervoerd en op de plaats van bestemming geplaatst. Kijk voor meer informatie op onze website: www.oostappencaravans.nl


Gratis vervoer

Staat uw caravan of chalet op een park buiten de Oostappen Groep? Geen probleem. Wij zorgen voor gratis vervoer van de stacaravan of chalet naar één van de parken binnen de groep binnen de Benelux. Ook het plaatsen en aansluiten is gratis! Kijk voor meer informatie op onze website: www.oostappencaravans.nl


Aantrekkelijke financiering

Bij de aankoop van een chalet of stacaravan (plaatsing op één van de Oostappen Groep vakantieparken) biedt de Oostappen Groep ook aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Dit geldt zowel voor tweedehands als nieuwe chalets of stacaravans. Vandaag kopen is morgen recreëren!
Ons aanbod is transparant: na een aanbetaling heeft u de mogelijkheid om het resterende bedrag in maandelijkse termijnen te betalen (automatische incasso) inclusief rente. Deze termijnen hebben een looptijd van maximaal 5 jaar. Deze optie is transparant en geeft u de mogelijkheid om de betaling te spreiden.


Kijk voor meer informatie op onze website: www.oostappencaravans.nl