Jaarplaatsen

Het lijkt zo onbereikbaar: altijd vakantie! Toch is het dichterbij dan je denkt. Er zijn al heel veel ‘Oostappen-gangers’ die je voor gingen! De vele gratis faciliteiten, de fantastische ligging van alle parken, de uitgebreide voorzieningen en het spectaculaire entertainment: allemaal zaken die de Oostappen Groep Vakantieparken uniek maken. 

Prachtige ruime jaarplaatsen

Stuk voor stuk zijn de jaarplaatsen prachtig gelegen; verscholen midden in de natuur en voorzien van alle comfort. Op ieder moment kan je er even tussenuit. Lekker met zijn tweetjes of samen met (klein)kinderen, vrienden of familie. Dichtbij, maar toch helemaal weg van de dagelijkse beslommeringen. In jouw eigen paradijsje in de vorm van een stacaravan of chalet.

Je kan een eigen jaarplaats uitzoeken. De percelen zijn ongeveer 150 m2 groot, met 6 tot 16 A, elektra, riool, water, gas en CAI (ongeveer 25 zenders). Je kan gebruik maken van alle faciliteiten op het park. De jaarplaatsen zijn jaarrond toegankelijk.

Neem voor meer informatie contact op met onze boekingscentrale: (+31) 0493 32 69 77 of neem contact op met een van onze vakantieparken. 

Oostappen Vakantieparken

Op de volgende Oostappen Vakantieparken kun je terecht voor een jaarplaats:

Vakantiepark Prinsenmeer - Asten
Vakantiepark De Berckt - Baarlo
Vakantiepark Arnhem - Arnhem
Vakantiepark Marina Beach - Hoek
Park Blauwe Meer - Lommel (België)
Park Parelstrand - Lommel (België)

Vakantiepark in Houthalen-Hechteren met restaurant

Oostappen Caravans

Op zoek naar een geschikte chalet of stacaravan? Dan sluit het aanbod van Oostappen Caravans perfect aan bij jouw eigen wensen. Je kunt kiezen uit een breed en modern aanbod van nieuwe en gebruikte stacaravans en chalets. Bovendien staat Oostappen Caravans al sinds 1986 garant voor kwaliteit en goede service. De chalet of stacaravan wordt vervoerd en op de plaats van bestemming geplaatst. 

Bekijk het aanbod

Gratis transport

Oostappen Caravans regelt en verzorgt in overleg met jou het transport. Twee speciaal daarvoor uitgeruste trucks met oplegger brengen jouw aankoop in principe naar dat unieke plekje dat jij in gedachten hebt. Transporten naar de Belgische parken kunnen in voorkomend geval ook met onze vervoermiddelen worden uitgevoerd danwel wordt hiervoor een adequaat transportbedrijf ingeschakeld. Uiteraard ben je altijd vrij het transport zelf te regelen.

Meer informatie

Jouw vakantie start hier!
Check de prijs