Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Aanreisinformatie

Beste gast,

Over enkele dagen mogen we je verwelkomen op Park Parelstrand.

Wij willen je graag alvast wat meer vertellen over uw verblijf.

Bekijk alvast de openingstijden

Lees de veel gestelde vragen

Verken alvast het park met de plattegrond

Verken alvast de omgeving en het park

Contact en reisinformatie

Hier zijn wij te vinden! Plan alvast je reis, of bel nog even voor wat aanvullende informatie of om producten en tickets bij te boeken!

Oostappen Park Parelstrand
Luikersteenweg 313A 
3920 Lommel - Kolonie (BE) 

Voor vragen over de boeking bel naar: +32 (0)11 64 93 49

Bereikbaarheid

Met de auto:

Vanuit Lommel Centrum:
Vertrek in noordelijke richting op de Stationsstraat/de N746 naar de Hoevenstraat. Ga verder op de Stationsstraat (400 m). Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Norbert Neeckxlaan/de N712 (3,6 km). Neem op de rotonde de 3e afslag (100 m). Weg vervolgen naar de Luikersteenweg/de N715 (3,0 km). Binnen enkele 100 meter bereik je Park Parelstrand.

Met het openbaar vervoer: 

Vanuit Lommel: Neem vanuit Station Lommel bus 58 Lommel, Beringer. Stap uit bij halte Lommel, Kerk. Neem vanuit halte Lommel, Kerk bus 84 Geel - Hamont tot halte Grote-Barrier. Vanuit halte Grote Barrier loop je 1,1 kilometer (13 minuten) tot Park Parelstrand.

Ga voor een actuele routebeschrijving vanuit je startpunt naar: www.9292ov.nl 

Contactformulier

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Belangrijke informatie

Dit moet je nog even weten voor je bij ons komt logeren.

Slagboompas

De slagboompas ontvang je bij aankomst op de receptie. Pas hierna kan je het park oprijden en je accommodatie of kampeerplek opzoeken.

Meerdere auto’s

Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kan je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3.00 per auto, per dag. Uiteraard is het altijd mogelijk om je extra auto(‘s) buiten de slagbomen te parkeren. De kosten hiervoor bedragen ook € 3.00 per auto, per dag.

Legitimatie/zwembadkaartjes

De persoonsgebonden legitimatiekaartjes voor het zwembad kan je bij aankomst op het park zelf printen. Dit kan je doen met behulp van uw slagboompas bij de kaartjesautomaten.

Versneld inchecken

Je kan vanuit huis alles regelen om het inchecken en het printen van de persoonsgebonden pasjes te versnellen. Op www.mijnoostappen.nl kan je inloggen en onder het kopje ‘wijzig reisgezelschap’ alvast alle gegevens van alle personen invullen. Hiemee bespaar je veel tijd en kan je zo snel mogelijk van uw vakantie gaan genieten.

Aanreistijden verhuuraccommodatie

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park om gebruik te maken van alle faciliteiten. Vanaf 15:00 mag je je sleutelpas ophalen. Neem wel even de reserverings- en eventueel de betalingsbevestiging(en) mee. Na het ophalen van de sleutel kan je direct de persoonsgebonden kaartjes printen bij de pasjesautomaat.

Aanreistijden kampeerplaats

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park. Als je een slagboompasje heeft ontvangen, is melden bij de receptie niet nodig, alleen de persoonsgebonden kaartjes zal je nog even moeten printen bij de pasjesautomaat. Heb je de slagboompas nog niet ontvangen? Kom dan even naar de receptie. Onze medewerkers kunnen dan alles in orde maken.

Nog bij te boeken

Lacht de zon je al tegemoet? Heb je de barbecue van de buren al geroken en loopt het water je in je mond? Boek dan alvast een barbecue bij! Aan alles is gedacht, van stokbrood, tot salades en sauzen, en natuurlijk niet te vergeten het heerlijke vlees! Zelfs de afwas wordt voor je gedaan en je hoeft geen plekje vrij te houden in je bagage voor een barbecue. Ideaal! Ga daarom naar mijnoostappen.nl en boek alvast je barbecue bij!

Liever iets actiefs doen in je vakantie? In de buurt van Park Parelstrand ligt Plopsa Indoor Hasselt (40 km: 40 min met de auto), een avontuur voor jong en oud!

Alle bovengenoemde producten boek je eenvoudig met korting bij via Mijnoostappen.nl, of bestel je met korting bij de receptie.