parkinfo de Berckt

Oostappen Vakantiepark De Berckt
Napoleonsbaan Noord 4
5991 NV Baarlo
E-mail: receptie@vakantieparkdeberckt.nl 

Voor vragen over de boeking bel naar: +31 (0)493 326 977 

 

Bereikbaarheid 

 

Met de auto:

Vanuit A67 (ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken):Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor A73/Maastricht en voeg in op de A73 (3,8 km). Neem afslag 14-Maasbree naar N275/N273 richting Maasbree/Baarlo/Helden (400 m). Sla linksaf naar de N273. Je ziet Vakantiepark de Berckt aan de rechterkant.

 

Met het openbaar vervoer: 

Vanuit station Venlo: Neem bus 77 Roermond Station. Stap uit bij halte Baarlo LB, De Berckt. Vanuit halte De Berckt is het 180 meter / 2 minuten lopen tot Vakantiepark de Berckt.

Voor een actuele routebeschrijving, ga naar: www.9292ov.nl 

 

 

Algemeen

Binnenkort mogen wij je welkom heten op Vakantiepark De Berckt (NL) en al voordat de reis begint willen wij er alles aan doen om jou een plezierige vakantie te bezorgen. Die vakantie begint namelijk al bij je thuis! 

Reisgezelschap invullen op Mijnoostappen.nl (verplicht) 
Vanuit thuis dien je het reisgezelschap in te vullen op www.mijnoostappen.nl. Hierbij vul je de gegevens in van iedereen die meegaat op vakantie. Het uploaden van een foto is hierbij niet nodig. 

Aankomsttijd:
Vanaf 15:00 uur kan je de sleutel voor je accommodatie ophalen. Na het ophalen van de sleutel kan je direct naar de accommodatie. 

Kampeerplaats: 
Vanaf 12:00 uur ben je van harte welkom op het park. Je kan je vooraf melden bij de receptie, onze medewerkers kunnen dan alles voor je in orde maken.  

Auto + parkeren
Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kan je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per auto, per dag. Het parkmanagement zal aangeven of het mogelijk is om je auto op het park te plaatsen of dat deze op een externe parkeerplaats moet staan. 


Legitimatie/zwembadkaartjes
De persoonsgebonden legitimatiekaartjes kan je bij aankomst op het park zelf printen. Op vertoon van deze kaart kan je gratis gebruik maken van de meeste voorzieningen. Alle gasten moeten deze ten alle tijden bij zich dragen.

Tip
Kijk voor de meest gestelde vragen op www.mijnoostappen.nl en in het parkreglement. Daar vind je interessante en nuttige informatie met betrekking tot je verblijf. Ook is het raadzaam om voordat je op weg gaat de actuele verkeersinformatie te bekijken zodat je de beste route vooraf kunt bepalen. Kijk voor actuele informatie op www.mijnoostappen.nl 

Wij wensen je alvast een heerlijke vakantie toe!

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!