parkinfo Marina beach

Oostappen Vakantiepark Marina Beach
Middenweg 1
4542 PN Hoek (NL)
E-mail: receptie@vakantieparkmarinabeach.nl 

Voor vragen over de boeking bel naar: +31 (0)493 326 977 

Bereikbaarheid 

 

Met de auto:

Vanuit N62 Hoek: Volg de N62 en N61.

Vertrek in zuidelijke richting op de N62 (2,0 km). Neem de afslag richting de Hoofdweg/de N61 (300 m). Houd rechts aan bij de splitsing, volg de borden voor Hoek/Oostburg/N61 en voeg in op de Hoofdweg/de N61 (2,3 km). Neem op de rotonde de 2e afslag en rijd door op de Hoofdweg/de N61. Ga verder op de N61 (4,7 km). Rij naar uw bestemming op Vakantiepark Marina Beach.

 

Met het openbaar vervoer: 

Vanuit Terneuzen, busstation Westerscheldetunnel:  Neem bus 1 Oostburg Ziekenhuis. Stap uit bij halte Biervliet, Braakman. Vanuit halte Biervliet, Braakman loopt u 1,2 kilometer (14 min) tot Vakantiepark Marina Beach. 

Voor een actuele routebeschrijving vanuit uw startpunt, ga naar: www.9292ov.nl 

 

Algemeen

Binnenkort mogen wij je welkom heten op Vakantiepark Marina Beach(NL) en al voordat de reis begint willen wij er alles aan doen om jou een plezierige vakantie te bezorgen. Die vakantie begint namelijk al bij je thuis! 

Reisgezelschap invullen op Mijnoostappen.nl (verplicht) 
Vanuit thuis dien je het reisgezelschap in te vullen op www.mijnoostappen.nl. Hierbij vul je de gegevens in van iedereen die meegaat op vakantie. Het uploaden van een foto is hierbij niet nodig. 

Aankomsttijd:
Vanaf 15:00 uur kan je de sleutel voor je accommodatie ophalen. Na het ophalen van de sleutel kan je direct naar de accommodatie. 

Kampeerplaats: 
Vanaf 12:00 uur ben je van harte welkom op het park. Je kan je vooraf melden bij de receptie, onze medewerkers kunnen dan alles voor je in orde maken.  

Auto + parkeren
Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kan je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 3,00 per auto, per dag. Het parkmanagement zal aangeven of het mogelijk is om je auto op het park te plaatsen of dat deze op een externe parkeerplaats moet staan. 

Legitimatie/zwembadkaartjes
De persoonsgebonden legitimatiekaartjes kan je bij aankomst op het park zelf printen. Op vertoon van deze kaart kan je gratis gebruik maken van de meeste voorzieningen. Alle gasten moeten deze ten alle tijden bij zich dragen.

Tip
Kijk voor de meest gestelde vragen op www.mijnoostappen.nl en in het parkreglement. Daar vind je interessante en nuttige informatie met betrekking tot je verblijf. Ook is het raadzaam om voordat je op weg gaat de actuele verkeersinformatie te bekijken zodat je de beste route vooraf kunt bepalen. Kijk voor actuele informatie op www.mijnoostappen.nl 

Wij wensen je alvast een heerlijke vakantie toe!

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!