Persbericht

Op 21 mei jongstleden heeft er een grootschalig onderzoek plaatsgevonden op enkele vakantieparken van de Oostappen Groep. Volgens berichten uit de media controleerden diverse overheidsdiensten op mogelijke overtredingen van diverse wet- en regelgeving. De directie van de Oostappen Groep is erg geschrokken van dit onderzoek en zij is zich niet bewust van enig strafbaar handelen.

Volgens een persbericht van de FIOD ziet het strafrechtelijk onderzoek op het niet en/of onjuist voeren van een administratie. Er is beslag gelegd op digitale en fysieke administratie van het bedrijf. De Oostappen Groep herkent zich niet in deze beschuldigingen. Al geruime tijd vindt er een regulier boekenonderzoek van de Belastingdienst plaats bij het concern. Daaraan is alle medewerking verleend. Er zijn enkele fiscale geschilpunten gerezen en de Oostappen Groep was met de Belastingdienst nog in gesprek over een eventuele oplossing. De Oostappen Groep betreurt het derhalve ten zeerste dat de FIOD thans deze vergaande stappen heeft gezet maar is strijdbaar. Gesteund door FT-advocaten, ziet de Oostappen Groep de afloop van dit strafrechtelijke onderzoek met vertrouwen tegemoet. Gedurende het onderzoek van de FIOD zal de Oostappen Groep zich van verder commentaar onthouden.

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

 

ACSI RECRON   ADAC

De actuele invulling van de faciliteiten kan per park verschillen.

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek) of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

 

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!