Aanreisinformatie

Beste gast,

Over enkele dagen mogen we je verwelkomen op Vakantiepark Prinsenmeer.

Wij willen je graag alvast wat meer vertellen over uw verblijf.

Bekijk alvast de openingstijden

Lees de veel gestelde vragen

Verken alvast het park met de plattegrond

Verken alvast de omgeving en het park

Contact en reisinformatie

Hier zijn wij te vinden! Plan alvast je reis, of bel nog even voor wat aanvullende informatie of om producten en tickets bij te boeken!

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

Beekstraat 31 
5724 PL Asten

Vragen over de boeking of bijboeken? Bel naar: +31 (0)493 68 11 11

Reisinformatie

Met de auto:

Vakantiepark Prinsenmeer is direct gelegen naast de A67 (ter hoogte van afslag: 36 - Asten)

Met het openbaar vervoer: 

Vanuit station Deurne neem bus 266 Geldrop Ziekenhuis enstap uit bij halte Ommel, Onze Lieve vrouweplein. 
Vanuit het Onze Lieve Vrouweplein is het 2 km (24 min)  lopen naar Vakantiepark Prinsenmeer.

Voor een actuele routebeschrijving vanuit je startpunt, ga naar: www.9292ov.nl 

Contactformulier

Belangrijke informatie

Dit moet je nog even weten voor je bij ons komt logeren.

Slagboompas

Inmiddels hebben wij een groot deel van de slagboompasjes per post verzonden. Op deze pasjes staat een locatienummer vermeld. Je locatienummer kun je terugvinden op de plattegrond. Wanneer je je slagboompasje ontvangen hebt, mag je bij aankomst direct naar je locatie toerijden. Mocht je nog niets hebben ontvangen dan krijg je deze bij aankomst bij de receptie.

Meerdere auto’s

Wanneer je met meer dan één auto per accommodatie/kampeerplaats komt dan kun je (indien mogelijk) een extra slagboompasje aanvragen bij de receptie. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per auto, per dag. Uiteraard is het altijd mogelijk om je extra auto(‘s) buiten de slagbomen te parkeren. De kosten hiervoor bedragen ook € 5,00 per auto, per dag (en € 1,00 per uur). Je kunt betalen met je bankpas.

Legitimatie/zwembadkaartjes

De persoonsgebonden legitimatiekaartjes voor het zwembad kun je bij aankomst op het park zelf printen. Dit kun je doen met behulp van de slagboompas bij de kaartjesautomaten.

Versneld inchecken

Je kunt vanuit huis alles regelen om het inchecken en het printen van de persoonsgebonden pasjes te versnellen. Op www.mijnoostappen.nl kun je inloggen en onder het kopje ‘wijzig reisgezelschap’ alvast alle gegevens van alle personen invullen. Hiemee bespaar je veel tijd en kun je zo snel mogelijk van uw vakantie gaan genieten.

Aanreistijden verhuuraccommodatie

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park om gebruik te maken van alle faciliteiten. Vanaf 15:00 Kan je je accommodatie in met de sleutelpas die je ook voor de slagboom gebruikt.

Aanreistijden kampeerplaats

Vanaf 12:00 ben je van harte welkom op ons park. Als je een slagboompasje hebt ontvangen, is melden bij de receptie niet nodig, alleen de persoonsgebonden kaartjes zal je nog even moeten printen bij de pasjesautomaat. Heb je de slagboompas nog niet ontvangen? Kom dan even naar de receptie. Onze medewerkers kunnen dan alles in orde maken.

Nog bij te boeken

Lacht de zon je al tegemoet? Heb je de barbecue van de buren al geroken en loopt het water je in je mond? Boek dan alvast een barbecue bij! Aan alles is gedacht, van stokbrood, tot salades en sauzen, en natuurlijk niet te vergeten het heerlijke vlees! Zelfs de afwas wordt voor je gedaan en je hoeft geen plekje vrij te houden in je bagage voor een barbecue. Ideaal! Ga daarom naar mijnoostappen.nl en boek alvast je barbecue bij!

Liever iets actiefs doen in je vakantie? In de buurt van van Vakantiepark Prinsenmeer ligt Attractiepark Toverland (22 km: 20 min met de auto), een avontuur voor jong en oud! Liever aapjes kijken? dat kan in Gaia Zoo (85 km, 1uu rijden met de auto), wat zich in 2013 al 'De mooste dierentuin van de Benelux' mocht noemen en in 2018 bekroond werd met de titel 'Leukste uitje van Nederland' door de ANWB. Liever zelf de aap uithangen? Dat kan bij Funforest (40 km 35 minuten met de auto) in Tegelen bij Venlo. Dit park met diverse klimparcoursen is geheel met behulp van bomen opgetuigd. Klauter van boomtop naar boomtop en dein mee met de wind!