Overzicht

Verhuur

Vakantiepark Prinsemeer ligt pal aan het bijzondere natuurgebied 'de Peel'. Op ons park kun je diverse fietsen huren waarmee je de prachtige natuur zelf kunt ontdekken. Daarnaast kun je via de supermarkt en receptie barbecue- en gourmetstellen (compleet met borden en bestek) huren.

  • Fietsverhuur (volwassenen, kinderfiets + kinderzitjes)
  • Skelterverhuur
  • Huren BBQ (via receptie)
  • Huren gourmet (via receptie)

Voor de kleine avonturiers hebben we ook skelters te huur, waarmee ze vol enthousiasme het park kunnen verkennen en hun eigen avonturen kunnen beleven. Laat ze lachen, giechelen en rond racen met hun vriendjes terwijl ze samen onvergetelijke momenten creëren.

Zin in een gezellige avond onder de sterrenhemel? Huur dan een barbecue- of gourmetstel compleet met borden en bestek via onze supermarkt en receptie. Maak je klaar voor een smakelijke avond vol sissende barbecuegerechten of knusse gourmetcreaties, precies zoals jij het wilt.

Vergeet niet om jouw fietsen, skelters, barbecues of gourmetsets minimaal één dag van tevoren (voor 12 uur) te bestellen, zodat we alles perfect voor je kunnen regelen. Op Vakantiepark Prinsenmeer zorgen we ervoor dat je van elk moment geniet en dat je vakantie gevuld is met avontuur, plezier en heerlijke smaken!