Vakantie voor iedereen
  • Bijna alles inbegrepen
  • Kindvriendelijk
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Vakantiepark Asten

Vakantiepark Prinsenmeer in Asten (Noord-Brabant) is een geweldige vakantieplek voor jong en oud. Het grote meer vormt het bruisende middelpunt van het park. Je kunt hier heerlijk zwemmen, ontspannen op het zandstrand of een lekker drankje drinken op het altijd gezellige terras.

Waterpret in overvloed

Waterpret staat centraal op Vakantiepark Prinsenmeer. Zo valt er in de zomermaanden genoeg pret te beleven in en rondom het strandbad. Probeer hier alle drie de glijbanen uit! Naast het strandbad is er ook een mooi subtropisch zwembad (met peuterbad) te vinden in de overdekte plaza.

Andere leuke vakantievoorzieningen op het park zijn: 

  • Horecagelegenheid Prinsenhof Plaza
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Indoor speeltuin
  • Animatie & entertainment
  • Midgetgolfbaan
  • Air trampoline

Ontdek de schitterende regio van ons vakantiepark in Asten

Naast alle activiteiten binnen en rondom Vakantiepark Prinsenmeer is er in de omgeving van het park veel te zien en te doen. Zo ligt Nationaalpark De Groote Peel op slechts 20 minuten rijafstand van het park. In dit schitterende nationaalpark kun je vele mooie fiets- en wandelroutes volgen. 

In Asten zelf kun je de Botanische tuin en de Oude Molen bezoeken. Ook leuk; volg een rondleiding door de mooie kasteelreünie die verscholen ligt achter weelderige begroeiing aan de rand van de Peel. De restanten van het oude kasteel zijn ruim 600 jaar oud!

Vakantie in eigen land

Veel mensen blijven dit jaar in eigen land. Dit betekent dat Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer dit jaar nog populairder is dan de voorgaande jaren. Het is daarom verstandig om zo snel mogelijk je vakantie te boeken, zo weet je zeker dat jij een heerlijke kindvriendelijke vakantie tegemoet gaat.

Boek ons vakantiepark in Asten

"Prinsenmeer is een mooi, groots opgezet park met heel veel mogelijkheden voor jong en oud. Diverse eet- en drinkgelegenheden. Een aanrader!" - Herma

Een eigen accommodatie of lekker kamperen?

Een vakantie bij Oostappen hoeft niet duur te zijn! Wij houden de prijzen namelijk altijd laag. Kampeerliefhebbers kunnen terecht op een ruime, mooi gelegen kampeerplek. Geniet hier van de gezellige ontspannen sfeer op de camping. Zie je kamperen niet zo zitten? Geen zorgen! We verhuren ook diverse comfortabele accommodaties variërend van een Chalet of Mobile Home tot een Kampeerbungalow of een heerlijk Camping Hotel. Bekijk hieronder welk verblijf het beste bij jouw wensen past.

Kom kamperen

Bekijk alle accommodaties

Onze scherpe lastminuteaanbiedingen zijn ook zeker de moeite waard om in de gaten te houden! Er loopt altijd wel een leuke voordeelactie.