Privacyverklaring

Nazomer aanbieding Aanbiedingen herfstvakantie

Privacyverklaring

Het onderstaande privacybeleid is van toepassing op alle sitebezoeken, transacties en overeenkomsten met Oostappen Groep B.V., Linieijzer 11, 5721VB Asten, KVK: 17056564.

Versie: maart 2018 – versie 1.1

Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Hoe wij dit precies doen, en welke persoonsgegevens wij van u verzamelen voor welke doeleinden, kunt u hieronder lezen.

Het gebruik van persoonsgegevens

Bij het gebruiken van onze website verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven, in het kader van de door u gevraagde dienst (bijvoorbeeld via het contactformulier of voor het aanmaken van een account), of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken. Wij zullen uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Doeleinden van gebruik

Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, is het nodig dat Oostappen Groep B.V. in bepaalde gevallen uw persoonsgegevens opslaat. Oostappen Groep B.V. gebruikt uw persoonsgegevens voor:

  • het verlenen van toegang tot onze website of applicaties;
  • de uitvoering van overeenkomsten, transacties en diensten;
  • relatiebeheer, waaronder het opnemen van contact met u indien u hierom verzoekt;
  • het verkrijgen van inzicht in het gebruik van onze website;
  • product- en dienstontwikkeling;
  • het bepalen van strategie en beleid;
  • het interessanter maken van het internetaanbod middels het tonen van reclame welke aansluit bij uw belangstellingen.
  • zo nodig het achterhalen van onrechtmatige gedragingen met betrekking tot Oostappen Groep B.V., haar relaties en haar medewerkers.

Omschrijving van de persoonsgegevens

Voor bovengenoemde doeleinden zullen wij de volgende persoonsgegevens van u verwerken:

  • NAW-gegevens;
  • geslacht;
  • e-mailadres;
  • (mobiel) telefoonnummer;
  • IP-adres;
  • technische browserinformatie;
  • cookie ID;
  • klik- en surfgedrag;

Bewaartermijnen

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk is om de in deze privacy- en cookieverklaring genoemde doeleinden te bereiken.

Vertrouwelijkheid & verstrekking aan derden

Wij gaan vertrouwelijk met uw persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die wij via onze website verzamelen, verstrekken wij niet aan derde partijen voor direct marketing doeleinden van deze partijen. Verder zullen wij de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dat u hier voorafgaande toestemming voor heeft verstrekt, dit noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst of wij dit op basis van de wet mogen of moeten doen.

Gegevensbeveiliging

Oostappen Groep B.V. maakt gebruik van zorgvuldige veiligheidsprocedures voor de bescherming van de verwerkte gegevens, onder meer om te voorkomen dat onbevoegden zich onbedoeld toegang kunnen verschaffen tot deze gegevens. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens en dat de toegang tot uw persoonsgegevens afgeschermd is

Cookies

Op deze website worden cookies gebruikt om het bezoek van de website te monitoren.
Cookies zijn kleine informatiebestandjes die bij het bezoeken van een website automatisch kunnen worden opgeslagen op of uitgelezen van uw device (waaronder een PC, tablet of smartphone). Dat gebeurt via de webbrowser op het device. De informatie die een cookie verkrijgt over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van Oostappen Groep B.V. of die van een derde partij.

Op onze website worden cookies gebruikt om:

  • functionaliteiten van de website mogelijk te maken en om de website te beschermen (technische of functionele cookies);
  • het gebruik van de website te analyseren en op basis daarvan de website te verbeteren (analytische cookies);
name provider  type expire url Soort
PHPSESSID  oostappenvakantieparken.nl http session oostappenvakantieparken.nl Functionele cookie
_livechat livechatinc.com http 3 years oostappenvakantieparken.nl Functionele cookie
@@History/@@scroll|# oostappenvajantieparken.nl html persistent oostappenvakantieparken.nl unclassified
@@History/@@scroll|# veinteractive.com html persistent oostappenvakantieparken.nl unclassified
_ga oostappenvajantieparken.nl http 2 years oostappenvakantieparken.nl Analytische cookie
_gat oostappenvajantieparken.nl http session oostappenvakantieparken.nl Analytische cookie
_gid oostappenvajantieparken.nl http session oostappenvakantieparken.nl Analytische cookie
_ssid veinteractive.com http 1 year oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
0 adform.net http session oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
ads/go-audiences google.com pixel session oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
ads/user-lists/ google.com pixel session oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
anj adnxs.com http 3 months oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
ans3 flx1.com http 1 day oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
c bidswitch.net http 1 year oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
check flx1.com http session oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
cid adform.net http 2 months oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
collect google-analytics.com pixel session oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
dbm1 flx1.com http 29 days oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
fr facebook.com http 3 months oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
id flx1.com http 2 years oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
IDE doubleclick.net http 1 year oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
ouuid volvelle.tech http 1 year oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
ouuid_lu volvelle.tech http 1 year oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
r flx1.com http 6 days oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
test_cookie doubleclick.net http session oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
tr facebook.com pixel session oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
tuuid bidswitch.net http 1 year oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
tuuid_lu bidswitch.net http 1 year oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
uid adform.net http 2 months oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
uuid2 adnxs.com http 3 months oostappenvakantieparken.nl Marketing cookie
__storejs__ oostappenvajantieparken.nl http session oostappenvakantieparken.nl unclassified
mc_session_ids[default]  https://www.oostappenvakantieparken.nl/service-en-contact/nieuwsbrief http session https://www.oostappenvakantieparken.nl/service-en-contact/nieuwsbrief unclassified
mc_session_ids[multi][0] packmark.co.za http session https://www.oostappenvakantieparken.nl/service-en-contact/nieuwsbrief unclassified
mc_session_ids[multi][1] packmark.co.za http session https://www.oostappenvakantieparken.nl/service-en-contact/nieuwsbrief unclassified
mc_session_ids[multi][2] packmark.co.za http session https://www.oostappenvakantieparken.nl/service-en-contact/nieuwsbrief unclassified
mc_session_ids[multi][3] packmark.co.za http session https://www.oostappenvakantieparken.nl/service-en-contact/nieuwsbrief unclassified
mc_session_ids[multi][4] packmark.co.za http session https://www.oostappenvakantieparken.nl/service-en-contact/nieuwsbrief unclassified


Technische of functionele cookies

Het voornaamste doel van cookies is om u tijd en moeite te besparen. Als u bijvoorbeeld een webpagina aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast of als u navigeert in een website, worden dankzij cookies de gekozen instellingen en voorkeuren onthouden voor toekomstig gebruik. Wanneer u de website later weer bezoekt, kunnen de eerder ingevoerde gegevens worden opgehaald door de cookies, waardoor u eenvoudig weer de mogelijkheden van de website kunt gebruiken zoals u die eerder hebt ingesteld. Wij gebruiken geen technische cookies op onze website.

Analytische cookies

Daarnaast worden er op deze websitecookies gebruikt voor het bijhouden van statistieken, zodat wij inzicht kunnen krijgen in het gebruik van onze website en de effectiviteit van onze campagnes. 

In- en uitschakelen van cookies

U kunt kiezen of u cookies wel of niet accepteert. Bij de meeste browsers worden cookies automatisch geaccepteerd, maar meestal kunt u de instellingen van uw browser zodanig wijzigen dat cookies desgewenst niet worden geaccepteerd (bekijk uw browser hulp pagina voor exacte instructies). Als u ervoor kiest om cookies niet te accepteren, kunt u mogelijk niet volledig gebruikmaken van interactieve mogelijkheden van deze website of andere sites die u bezoekt.

Verwijderen van cookies

De meeste cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van uw site-bezoek meer registreren. U kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Voor meer informatie hierover, kunt u de handleiding van uw browser raadplegen.

Links naar andere websites van derden

Onze internetpagina's bevatten links naar andere websites. Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u dan ook aan om de privacy policy van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Uw wettelijke rechten

U mag Oostappen Groep B.V. vragen om inzage in de gegevens die van u zijn opgeslagen. Ook kunt u Oostappen Groep B.V. verzoeken deze gegevens te wijzigen, te verplaatsten, aan te vullen of te verwijderen. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via het e-mailformulier, ons een e-mail te sturen via hospitality@oostappengroep.nl, of door telefonisch contact met ons op te nemen via 0900 - 9677 op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient dan ook aanbeveling om deze policy geregeld te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek) of stel je vraag op Facebook.

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Deze website plaatst cookies en wordt ook gebruikt door derden om cookies te plaatsen, bijvoorbeeld om gepersonaliseerde reclame te tonen of u te herinneren aan informatie die u heeft bekeken. Als u doorsurft op deze website gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie of Sluiten.