Komen en gaan wanneer je maar wilt!

Een eigen stacaravan kopen? Het aanbod van Oostappen Caravans sluit ongetwijfeld aan op jouw wensenpakket.

Op zoek naar een eigen stacaravan?

Een prachtige, eigen stacaravan kopen op een prachtige locatie. Oostappen Caravans biedt vele prachtige caravans voorzien van alle luxe en comfort. Profiteer van een goede service en kwaliteit én maak als gast gebruik van bijna alle faciliteiten op de Oostappen vakantieparken. Wie wil dat nou niet?

Moderne stacaravan kopen

Bij de aankoop van een stacaravan wil je natuurlijk het liefst dat deze voldoet aan al jouw wensen. Bij Oostappen Caravans hebben we een groot assortiment met diverse moderne stacaravans. Deze stacaravans zijn van goede kwaliteit en service.

Gratis transport

Wil je graag met jouw stacaravan of chalet naar een Oostappen Vakantiepark, maar staat deze nog op een ander park? Oostappen Caravans verzorgt het transport van jouw stacaravan of chalet naar onze parken in België of Nederland. De transport is geheel gratis.

Oostappen Caravans

Vakantie vieren wanneer jij dat wilt?

Vakantie vieren en komen en gaan wanneer je dat zelf wil? Koop dan een eigen stacaravan bij de Oostappen Vakantieparken en geniet. De prachtige stacaravans zijn voorzien van alle luxe en comfort die je maar wenst. Kijk hieronder voor alle mogelijkheden en neem gerust contact op met een van onze medewerkers voor meer informatie.

Meer informatie

Eigen stacaravan Oostappen Vakantieparken

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!

Let op! Momenteel is alleen Vakantiepark Hengelhoef geopend. Vanaf 27 maart 2020 kun je ook weer terecht op alle andere Oostappen Vakantieparken. Tot dan!