Trek in en na avontuur!Als je de hele dag in touw bent geweest; hebt gezwommen, geklauterd en gesport, dan beginnen de magen wel te rommelen! Hoogste tijd om voor de inwendige mens te zorgen. De horecavoorzieningen op de Oostappen Groep Vakantieparken zijn talrijk en uitgebreid en komen tegemoet aan de grote én kleine trek. 

Opvallend is de ‘kleine’ kaart! We hebben het dan niet over een beperkt aanbod aan menu’s, integendeel, maar vooral over de kleine prijzen die worden gehanteerd. Als u bovendien gebruik maakt van de ‘Euroknallers’, die u bij aankomst op het park ontvangt, wordt het heerlijke eten nog meer een feest. Zo blijft vakantie, indachtig de visie van Oostappen Groep Vakantieparken, bereikbaar voor iedereen!

Ook voor de lekkere trek is er natuurlijk volop ruimte. Want een ijsje of een milkshake tussendoor mag natuurlijk tijdens de vakantie. En met de ‘Happy & Healthy’ maaltijden is er ook volop aandacht voor verantwoorde voeding. Zoveel kleuren, zoveel vakantiegangers, zoveel smaken!

Samen met je vrienden en familie genieten van de lekkerste gerechten en versnaperingen op het terras aan het water, terwijl de zon langzaam ondergaat. Tijdens het eten meezingen bij een voorstelling op het indoor dorpsplein of rustig ‘thuis’ voor de comforthome de bestelde dampende pizza’s verorberen. Het kan allemaal bij de Oostappen Groep Vakantieparken. 

Loopt het water u al in de mond?

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!