Heerlijke vakantie in Chalet?

Bij de Oostappen Groep Vakantieparken beleef je een heerlijke vakantie in een chalet. Op die manier combineer je het beste van een kampeervakantie in de natuur én comfort! Want de chalet is volledig ingericht en gereed voor gebruik. En dat is wel zo'n lekker begin van de vakantie! De Ooststappen Vakantieparken hebben diverse chalets en je hebt dan ook ruim de keus om jouw ideale vakantie in een chalet te boeken. Er zijn chalets voor zowel 4,5 als 6 personen te boeken. 

Boek jouw vakanti in een chalet

Ga voor een comfortabele vakantie in een chalet

Vind je een tent opzetten altijd maar een gedoe en trekt luxe en comfort je net iets meer? Dan biedt een vakantie in een chalet bij één van de Oostappen Vakantieparken in Nederland en België een uitkomst, zonder het echte kampeergevoel te verliezen.

Vakantie in chalet

De royale chalet geeft het hele gezin meer ruimte om ook binnen vrij te kunnen bewegen. Daarnaast biedt een vakantie in een chalet genoeg ruimte om je spullen op te bergen. Wordt wakker in de frisse buitenlucht met een heerlijk ontbijt op het terras terwijl de kinderen al staan te popelen om te spelen met hun nieuwe vakantievriendjes. Dat is optimaal genieten van je vakantie! Daarnaast is er natuurlijk volop animatie  aanwezig tijdens de zomervakantie.

Een heerlijke vakantie

De 9 topcampings van de Oostappen Vakantieparken zijn gelegen op de mooiste plekken van Nederland en België. Uitwaaien bij de zee. Het avontuur opzoeken in de bossen. Ronddobberen op een meertje midden in de natuur. Alles is mogelijk. De prachtige omgeving en de vele topfaciliteiten zijn in combinatie met een vakantie in een chalet, comforthome, bungalow, luxe appartement, bungalowtent of ruime kampeerplaats de perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Reserveer snel je vakantie bij een van de Oostappen Vakantieparken in Nederland of België.

Vakantie in chalet

Nog meer luxe?

Naast het ruime comfort van een vakantie in een chalet, biedt Oostappen Vakantieparken ook een unieke ervaring in een campinghotel aan voor 2 à 4 personen. Deze accomodatie biedt alle voorzieningen en luxe van een hotel, terwijl je je midden op ene camping bevindt. Check hier onze lopende last minutes!

Boek jouw vakanti in een chalet

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!