Leuke vakantie met animatie beleven?

Ga je met jouw kinderen op vakantie? De Oostappen Vakantieparken bieden je een heerlijke vakantie met uiteenlopend animatieprogramma.

Knutselen, spelen, sporten...

Wil je ook bij een van de Oostappen Vakantiepark op vakantie? Het animatieteam staat te trappelen om jouw kinderen gedurende de schoolvakanties volop te vermaken. Knutselen, spelen, sporten, shows en nog veel meer… de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen! De Oostappen Vakantieparken staan niet voor nisk bekend om hun kindvriendelijkheid!

Terwijl jij geniet van een lekker kopje koffie en een goed boek, ravotten de kinderen samen met hun vakantievriendjes door het park. Eerdere succesvolle activiteiten waren onder meer een vossenjacht, participatietheater en een groot schminkfestijn! Maar ook zonder de aanwezigheid van een animatieteam valt er op alle parken genoeg te beleven. Neem een duik in het subtropische zwembad, klauter door de indoorspeeltuin of geniet van de zon op het heerlijke zandstrand.

 Vakantie met animatie

Beleef een superleuke vakantie met animatie!

Tijdens de schoolvakantie, maar ook daarbuiten is het een groot vakantiefeest. Bij de Oostappen Vakantieparken gaat het hele gezin hoe dan ook op vakantie met heel veel animatie voor jong en oud. Wil jij ook een heerlijke vakantie bij de Oostappen Groep Vakantieparken boordevol animatie? Kies dan je favoriete accommodatie of kampeerplek en reserveer direct een vakantie voor het hele gezin.

"Onze twee jongens hebben werkelijk iedere activiteit meegedaan. Het was 's ochtends snel een boterham eten en weg waren ze weer! Bij het middag eten was de situatie niet anders!" - Marino

Vakantie met animatie

Boek hier jouw vakantie met animatie

Wist je dat?

  1. Alle faciliteiten zijn inbegrepen
  2. Bij ons altijd de beste prijzen
  3. Unieke animatie tijdens alle schoolvakanties
  4. Al meer dan 30 jaar succesvol

Heb je een vraag, of kunnen we je op een andere manier helpen?

Bekijk direct onze veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? We helpen je graag telefonisch op 0900-9677 (0,90 per gesprek). 

(€0,90 p/gesprek)

Volg je ons al?

De beste aanbiedingen en last minutes per mail ontvangen? Laat je e-mailadres achter!

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

Sluiten

Oostappen Parken

De mooise plekjes in Nederland en België

Met onze vakantieparken in Nederland en België ben je altijd verzekerd van een heerlijke vakantiebestemming. Oostappen Vakantieparken – Vakantie voor iedereen!