Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Vakantie met hond

Wil je graag je hond meenemen op vakantie? Dat begrijpen wij goed! Daarom is je hond is van harte welkom op alle Oostappen Vakantieparken in Nederland en België. 

Hondvriendelijke vakantieparken

Je hond thuislaten? Natuurlijk niet! Waarschijnlijk zitten jij (en je hond) alleen niet te wachten op lange autoritten. Gelukkig zijn er in Nederland en België ook heel veel mooie vakantieplekken die jullie samen kunnen ontdekken! De Oostappen Vakantieparken zijn gelegen op een aantal van die bijzondere plekjes. Onze parken zijn omringd met veel natuur, zodat je eindeloos kunt wandelen… Geen enkel rondje hoeft hetzelfde te zijn. ;-) Tevens staan er op de parken voldoende afvalbakken met uitgifte van hygiënezakjes, er is er altijd wel eentje in de buurt. 

"Vakantiepark De Berckt is een fantastische plek voor een vakantie met je hond!" - Laura

Boek nu jouw vakantie met hond

Vier samen vakantie in de natuur

Welke regio in Nederland of België heeft jouw voorkeur? De Veluwe, Noord-Brabant, Zeeland of liever Nederlands- of Belgisch-Limburg? Iedere regio heeft zo zijn eigen unieke punten. Mooie bossen waar je doorheen kunt dwalen, schitterende heidegebieden, een glooiend heuvellandschap met diverse uitzichtpunten of een uitgestrekte kustlijn. Bekijk hieronder welk vakantiepark waar is gelegen!

Bekijk onze parken

Een vakantie boordevol animatie

Zijn je kinderen uitgerend met de hond? Dan staat het animatieteam te trappelen om je kinderen volop te vermaken. Knutselen, spelen, sporten, shows en nog veel meer! Ze hoeven zich geen moment te vervelen gedurende de vakantie. Eerdere succesvolle activiteiten waren onder meer een schuimparty en een schminkfestijn. Daarnaast kun je op alle vakantieparken ook genoeg waterpret beleven!

Vakantie met hond

Op vakantie met je hond

Met je trouwe viervoeter kun je op al onze parken in vele accommodaties en op iedere kampeerplek terecht. Een vakantie uitstippelen met een hond was nog nooit zo gemakkelijk en leuk! Wil je meerdere honden meenemen op vakantie? Ook dan kun je terecht op de Oostappen Vakantieparken in Nederland en België. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan per verblijfsplaats. 

Oostappen Vakantieparken is het ideale adres voor een weekend weg met je hond, een weekje in het voorjaar of een zomervakantie met de hond. Er is bij ons altijd plaats voor jouw lieve hond en natuurlijk staat er in de horeca een bakje water en ontbreekt het jouw hond ook aan niets in de vakantie.

Bekijk snel alle accommodatiemogelijkheden of kampeerplekken en reserveer direct je vakantie. Bij de Oostappen Vakantieparken is elke dag een onvergetelijke vakantiedag boordevol vakantieplezier. Wij verwelkomen jou en je hond graag tijdens een vakantie in 2021 op een van onze parken! 

↓ ↓ Boek hieronder direct jouw vakantie met hond.