Vakantie met hond

Wil je graag je hond meenemen op vakantie? Dat begrijpen wij goed! Daarom is je hond is van harte welkom op alle Oostappen Vakantieparken in Nederland

Op vakantie met hond?

Je hond thuislaten? Natuurlijk niet! Waarschijnlijk zitten jij (en je hond) alleen niet te wachten op lange autoritten. Gelukkig zijn er in Nederland heel veel mooie vakantieplekken die jullie samen kunnen ontdekken! De Oostappen Vakantieparken zijn gelegen op een aantal van die bijzondere plekjes. Onze parken zijn omringd met veel natuur, zodat je eindeloos kunt wandelen… Geen enkel rondje hoeft hetzelfde te zijn. ;-) Tevens staan er op de parken voldoende afvalbakken met uitgifte van hygiënezakjes, er is er altijd wel eentje in de buurt. 

"Vakantiepark De Berckt is een fantastische plek voor een vakantie met je hond!" - Laura

Vakantiepark Nederland met hond

Vakantie met hond in Nederland

Welke regio in Nederland heeft jouw voorkeur? De Veluwe, Noord-Brabant, Zeeland of liever Limburg? Iedere regio heeft zo zijn eigen unieke punten. Mooie bossen waar je doorheen kunt dwalen, schitterende heidegebieden, een glooiend heuvellandschap met diverse uitzichtpunten of een uitgestrekte kustlijn. Bekijk hieronder welk vakantiepark waar is gelegen!

Bekijk onze parken

Vakantieparken voor kinderen

Zijn je kinderen uitgerend met de hond? Dan staat het animatieteam te trappelen om je kinderen volop te vermaken. Knutselen, spelen, sporten, shows en nog veel meer! Ze hoeven zich geen moment te vervelen gedurende de vakantie. Eerdere succesvolle activiteiten waren onder meer een schuimparty en een schminkfestijn. Daarnaast kun je op alle vakantieparken ook genoeg waterpret beleven!

Goedkope vakantiehuisjes (honden toegestaan)

Voor een onvergetelijke vakantie samen met de hond, ben je bij Oostappen Vakantieparken aan het juiste adres. Alle vakantieparken zijn dankzij de prachtige ligging dicht bij grote natuurgebieden/natuurparken zeer geschikt voor vakantiegasten die met de hond op vakantie gaan. Maar ook de fijne speelruimte rondom onze goedkope vakantiehuisjes zorgt ervoor dat honden een heerlijke tijd beleven op een van de Oostappen Vakantieparken. Ontdek onze goedkope vakantiehuisjes waar honden zijn toegestaan en kies jouw favoriet. Vakantie vieren samen met het gezin, bij Oostappen Vakantieparken maken we het mogelijk! 

> Vakantieparken Nederland met hond

Vakantie met hond

Op vakantie met je hond

Met je trouwe viervoeter kun je op al onze parken in vele accommodaties en op iedere kampeerplek terecht. Een vakantie uitstippelen met een hond was nog nooit zo makkelijk en leuk! Wil je meerdere honden meenemen op vakantie? Ook dan kun je terecht op de Oostappen Vakantieparken in Nederland. Er zijn maximaal 2 honden toegestaan per verblijfsplaats. 

Oostappen Vakantieparken is het ideale adres voor een weekend weg met je hond, een weekje in het voorjaar of een zomervakantie met de hond. Er is bij ons altijd plaats voor jouw lieve hond. 

Bekijk snel alle accommodatiemogelijkheden of kampeerplekken en reserveer direct je vakantie. Bij de Oostappen Vakantieparken is elke dag een onvergetelijke vakantiedag boordevol vakantieplezier. Wij verwelkomen jou en je hond graag tijdens een vakantie in 2024 op een van onze parken!

Vakantiepark België met hond

Vakantie met hond 2024

Ben je voor de (zomer)vakantie van 2024 nog op zoek naar een hondvriendelijk vakantiepark in Nederland? Op alle Oostappen Vakantieparken, zijn honden van harte welkom. Mooie wandelingen maken en samen de leukste tijd beleven. Een vakantie met hond, het zijn de leukste! 

Ontdek snel alle Oostappen Vakantieparken en kies jouw favoriete park. 

Alle hondvriendelijke vakantieparken

Waar kan ik op vakantie met mijn hond?

Bij Oostappen Vakantieparken beleef je een onvergetelijke vakantie met hond. Op al onze vakantieparken in Nederland en België zijn honden van harte welkom. Onze hondvriendelijke vakantieparken in Nederland: 

Onze hondvriendelijke vakantieparken in België: 

Hoeveel honden zijn toegestaan per kampeerplaats?

Jouw hond meenemen op vakantie naar Nederland of België? Bij Oostappen Vakantieparken zijn per kampeerplaats 2 honden toegestaan.

Moet ik extra betalen als mijn hond meegaat op vakantie?

Wij rekenen € 5,00 per huisdier per dag. Dit geldt voor een verblijf op onze kampeerplaatsen of in een chalet. Daarnaast wordt er 10,- euro eindschoonmaak kosten berekend, indien een verblijf in een accommodatie.