Op vakantie met pubers?

Ontdek de mogelijkheden bij Oostappen Vakantieparken

Ga je vakantie met pubers vieren? Dan is het prioriteit nummer 1 dat je pubers zich goed vermaken, maar tegelijkertijd wil je als ouder ook ontspannen. Bij Oostappen Vakantieparken begrijpen we dit als geen ander en daarom bieden we veel toffe activiteiten en faciliteiten aan die perfect zijn voor pubers.

Leeftijdsgenoten zijn er altijd te vinden bij Oostappen. Op al onze vakantieparken in Nederland zijn er volop jongeren tussen 12 en 17 jaar te vinden waar jouw zoon of dochter waarschijnlijk snel aansluiting bij vindt. Vakantievrienden en -vriendinnen zijn snel gemaakt bij Oostappen en we kennen genoeg verhalen van vriendschappen die zijn begonnen bij Oostappen. Er zijn zelfs relaties ontstaan tijdens een vakantie op één van onze parken.

Bekijk de vakantie-aanbiedingen

Wat doen pubers graag tijdens hun vakantie?

Veel pubers houden van sporten en bewegen en daarom vind je op de Oostappen Vakantieparken diverse sportfaciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een voetbalveld, een midgetgolfbaan, een tafeltennistafel en nog veel meer. Ga je naar Vakantiepark Prinsenmeer, dan is er een groot zwemmeer en een subtropisch zwembad. Hier gaan je pubers hoogstwaarschijnlijk vele uren doorbrengen. Maar ook de andere parken hebben volop mogelijkheden om te zwemmen.

Vakantie met pubers

Prio 1 tijdens de vakantie met pubers is natuurlijk de wifi. Ook daar hebben we rekening mee gehouden bij Oostappen. In en om het centrumgebouw is gratis wifi beschikbaar en dat is gelijk de perfecte plek om lekker te chillen met vrienden tijdens de vakantie. O ja, vergeet niet Oostappen te taggen in jouw Tiktok video’s of Insta-posts. We kijken graag mee hoe jullie een topvakantie beleven!

Oostappen Vakantieparken zijn dé leukste campings en vakantieparken voor pubers. Naast alle activiteiten die we aanbieden, is het park gezellig en hebben we diverse restaurants en winkels waar pubers zich kunnen vermaken. Tijdens de vakanties is er een animatieteam dat voor alle leeftijden verschillende activiteiten organiseert.

Daarnaast liggen de parken op mooie locaties in Nederland, waardoor pubers ook nog eens in contact kunnen komen met de natuur. En een uitstapje maken naar een leuke stad in de omgeving? Ook daarvoor zijn volop mogelijkheden.

Jouw volgende vakantie met pubers! 

Je vindt het misschien best lastig om een leuke vakantie met pubers te plannen. Het belangrijkst is natuurlijk om te zorgen dat er tijdens de zomervakantie genoeg andere pubers op de parken zijn. Onze tip is daarom ook om een vakantiepark met veel faciliteiten te kiezen. 

Plan de vakantie op tijd, zo kunnen jouw pubers zich inlezen en alvast naar de vakantie toe leven. Niets is zo lastig dan last minute op zomervakantie met pubers. Ook vinden veel jongeren het leuk als je de hond meeneemt! Op ieder vakantiepark is de hond welkom, dus bekijk hier de beste tips voor een vakantiepark met hond en jouw pubers. Zo heeft iedereen een heerlijke vakantie!

Direct boeken

Verveling op vakantie? Niet bij Oostappen Vakantieparken

Niets is zo irritant als een puber die zich verveelt op vakantie. Het kan ook jouw vakantie als ouder in het roet gooien. Bij Oostappen Vakantieparken brengen we daarom ontspanning voor pubers én ouders. De gezellige sfeer op onze parken zorgt al snel voor een optimale vakantiestemming.

Vakantie met pubers hoeft dus helemaal niet zo lastig te zijn als je misschien denkt. Bij Oostappen Vakantieparken hebben we alles in huis om pubers een onvergetelijke vakantie te bieden. Pubers vinden op vakantie vooral leuke activiteiten en avontuur belangrijk. Maar ook ontspanning en gezelligheid spelen een belangrijke rol. En dat is precies waar wij voor zorgen bij Oostappen Vakantieparken.

De grootste vraag is misschien wel naar welk vakantiepark jullie gaan. Ook daarin hebben we veel keuze met parken in Nederland. Elk park heeft z’n eigen faciliteiten, maar centraal staat overal de gezellige vakantiesfeer. Wist je dat de Oostappen Vakantieparken ook veel geboekt worden als camper camping?

Zien we jullie snel? Boek nu je vakantie op Oostappen Vakantieparken.

Boek mijn vakantie met pubers

Jouw vakantie start hier!
Check de prijs