Vakantie voor iedereen
  • Kindvriendelijk
  • Bijna alles inbegrepen
  • (Water)pretgarantie
Start jouw vakantie

Vakantiepark Brabant

Zoek je een gezellig vakantiepark in Brabant? Dan ben je bij Oostappen Vakantieparken aan het juiste adres! Geniet met het hele gezin van een welverdiende vakantie en maak gebruik van de vele gratis parkfaciliteiten. 

Welk vakantiepark in Brabant past bij jou?

Oostappen heeft drie mooie vakantieparken in Noord-Brabant:

  • Vakantiepark Prinsenmeer
  • Vakantiepark Slot Cranendonck
  • Vakantiepark Brugse Heide

We zullen ze hieronder alle drie even kort aan je voorstellen, zodat je een goede keuze kunt maken.

Vakantiepark Prinsenmeer in Asten

Vakantiepark Prinsenmeer in Brabant is uniek door het prachtige meer dat als centrale middelpunt fungeert. Tijdens de zomermaanden leeft dit strandbad enorm op en is dit dé plek om even lekker te genieten van het vakantiegevoel. Kinderen kunnen hier lekker naar hartenlust in zwemmen en spetteren. Daarnaast is er ook een mooi subtropisch zwembad en vele andere gratis faciliteiten te vinden op het park. De ligging nabij de Brabantse Peel is ook ideaal voor natuurliefhebbers!

Ontdek het park

Vakantiepark Slot Cranendonck in Soerendonk

Vakantiepark Slot Cranendonck maakt vanaf december 2020 deelt uit van de Oostappen Groep. Een mooi natuurrijk park midden in de Noord-Brabantse Kempen. Gooi je hengel uit bij de idyllische visvijver, neem een duik in een van de zwembaden of maak gebruik van de vele sport- en spelfaciliteiten. Naast heerlijk kamperen, kun je hier ook verblijven in mooie sfeervolle accommodaties.

Ontdek het park

Vakantiepark Brugse Heide in Valkenswaard

Gemoedelijk, kleinschalig en boordevol Brabantse gezelligheid. Dat is Vakantiepark Brugse Heide in een notendop. Dit natuurrijke park is ideaal voor kinderen tot 12 jaar! Als je met jonge (klein)kinderen op vakantie gaat kun je hier gemakkelijk een oogje in het zeil houden. Er is hier genoeg te doen. Lekker crossen op de skelters, een duik nemen in het buitenzwembad of klimmen en klauteren in het indoor speelpaleis  Verder ligt het park mooi tussen de natuurreservaten ‘Het Leenderbos’ en ‘Malpie’ in.

Ontdek het park

Vakantiepark Brabant

Verrassend animatieprogramma

De Oostappen vakantieparken staan bekend om hun uitgebreide en steeds verrassende animatieprogramma in de Nederlandse schoolvaknties. Jong en oud weet zich op ieder moment te vermaken door ons enthousiaste animatieteam. De unieke shows zijn een hele beleving voor het hele gezin!

Zowel op de vakantieparken in Brabant als op de vakantieparken in andere provincies in Nederland is het voor jong en oud goed toeven! Bekijk hier alle vakantieparken in Nederland.

Wat is er te doen in de omgeving van Brabant?

Er zijn vele leuke activiteiten te doen in de omgeving van Brabant. Toverland, attractiepark de Efteling en Safaripark de Beekse bergen is erg leuk om een dagje heen te gaan. Bij Safaripark Beekse Bergen spot je mooie dieren en ontdek je de prachtige natuur. Je kunt de Beekse Bergen met de auto, bus, boot of te voet ontdekken. Het meest bijzondere aan Beekse Bergen is dat je zelf, met je eigen auto op safari kan gaan! 

Ook zijn er in de omgeving van Brabant veel mooie wandel- en fietsroutes. Het Leenderbos en Groote Heide worden sterk aanbevolen om daar te gaan wandelen of te fietsen. Overigens beslaan ze samen een oppervlakte van circa 2000 hectare. Genoeg wandel- en fietsroutes! 

Boek nu een van de vakantieparken in Brabant

Waar in Brabant vind ik een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad?

De gehele vakantie gebruik kunnen maken van leuke zwemfaciliteiten? De volgende vakantieparken in Brabant beschikken over een groot zwembad voor eindeloos zwemplezier: